PROMO! Vikend dodatnih popusta na CEO ASORTIMAN samo uz promo kod DODATNIH10%.
Samo online.

d h m s

Set top box uređaji

Pogledaj kao Grid List

9 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Set-top box tjuneri su jedinstvena tehnologija koja vam omogućava povezivanje uređaja sa globalnim sistemom emitovanja. Takođe, omogućavaju neprekidni način gledanja TV-a bez ikakvih distorzija. Imaćete sopstveni set-top box priključen direktno na satelit koji će vam omogućiti da gledate svoje omiljene kanale bez nedostataka kablovske televizije.

Raznovrsna ponuda u našem asortimanu omogućava vam da odaberete uređaj po želji i prepustite se uživanju. Set-top box tjuneri primaju digitalne televizijske signale visoke definicije za gledanje na virtuelnom televizoru ili monitoru. Obezbeđeni su višestruki izlazi koji omogućavaju kompatibilnost sa mnogim uređajima, od starijih analognih televizora do najnovijih televizora visoke definicije, monitora i projektora. Obezbeđen je i prednji panel za upotrebu USB memorije, omogućavajući pregled slika, nekoliko formata video fajlova i reprodukciju muzičkih fajlova.

Uživajte uz opcije snimanja preko USB HDD ili pratite TV program unazad. Sedmodnevni EPG (Elektronski Vodič za Program) omogućava vam da uvek budete u toku sa omiljenim sadržajem i emisijama. Tu su još DVB titlovi, teletekst, pretraživanje programa automatsko/manuelno, upravljanje formatom slike i još mnogo toga što će osigurati da nikad ne ostanete bez raspoloživih opcija.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana