Tranzistori i radio satovi

Pogledaj kao Grid List

18 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Bez obzira na moderne trendove i pojavu savremenih audio-uređaja, i dalje postoje ljubitelji malih i praktičnih tranzistora koji vraćaju nostalgiju i duh prošlih vremena.

Iako i dalje po dizajnu izuzetno jednostavni, danas i oni imaju nešto moderniji izgled koji predstavlja vezu sa današnjim trendovima, ali ima i onih u retro dizajnu koji će se nekima posebno svideti.

Možeš ih poneti svuda sa sobom i ne treba im internet konekcija da bi radili. Za njih se koriste baterije, te mogu biti zgodno rešenje u različitim situacijama. Čak i kada nema struje, mogu ti obezbediti uživanje u omiljenom zvuku ma gde se nalaziš.

Radio-satovi mogu biti programirani sa jednim ili više alarma, sa kojim započinješ svaki novi dan. Jednostavni su za rukovanje i podešavanje, imaju pregledan displej na kome se prikazuje vreme velikim i svetlim brojevima, te ih je lako uočiti.

Mnoge opcije ti omogućavaju da podesiš jačinu zvuka kako bi se ujutru oglasili uz snažniji alarm ili nežan šum. Lagano se i nežno budi zahvaljujući progresivnoj jačini zvuka i funkcijama odlaganja sa mogućnošću produžavanja alarma, izbor je tvoj. Neki od njih imaju i mogućnost podešavanja osvetljenja ekrana.

Ovi uređaji štede prostor, funkcionišu kao budilnik i prenosivi radio u jednom uređaju.

Istraži raznovrstan izbor modela u Tehnomaniji i izaberi tranzistor ili radio-sat koji će odgovarati tvojim potrebama.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana