Šporeti

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 79

Set Ascending Direction
Page
po strani

Sjajni šporeti različitih dimenzija i karakteristika čekaju te u Tehnomaniji!

Bez obzira na veličinu i način organizacije tvog prostora, kao i na izvor energije koji koristiš, odaberi savršen model po svojim kriterijumima i otkrij nov način uživanja u spremanju omiljenih obroka.

Tu su električni šporeti sa ringlama ili ravnom pločom, kao i sa vrhunskim rernama u kojima će testo, poslastice i pečenje uvek biti savršeni, bez izuzetka.

Odluči se za praktičan šporet na plin i precizno doziraj količinu toplote na kojoj spremaš jela za nepogrešive rezultate.

Ukoliko voliš da imaš više opcija na raspolaganju, onda je kombinovani šporet koji idealno spaja najbolje funkcije električnog i plinskog modela pravi izbor za tebe. Odluči koji ćeš izvor energije koristiti zavisno od raspoloživosti, pogodnosti ili vrste jela ili koristi oba za dodatnu efikasnost i brže spremanje porodičnih obroka.

Ukoliko voliš da u ukusnoj i toploj hrani uživaš i kada si na vikendici, mini šporet koji neće zauzeti mnogo mesta, a na kome ćeš moći da ispržiš, skuvaš ili ispečeš nešto na brzinu, idealno je rešenje.

Kada odabereš šporet koji ti najviše odgovara, pogledaj i našu odličnu dodatnu opremu koja će ti omogućiti pravilno održavanje i čišćenje ovih uređaja, za uvek odlične rezultate.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana