!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Pegle na paru

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 99

Set Ascending Direction
Page
po strani

U našoj sjajnoj ponudi čekaju te Vox, Philips, Gorenje, Rowenta, Tefal pegle i mnoge druge. Odaberi onu koji tebi najviše odgovara, za savršenu brigu o svakom komadu odeće, ali i za sve trenutke kada ti je važno da tvoja garderoba izgleda besprekorno. 

Kako pronaći najbolju peglu na paru za sebe?

Od velikog broja odličnih modela koje ćeš pronaći u našem asortimanu, razumemo da nije uvek lako izabrati odgovarajuću peglu na paru. Zbog toga ti donosimo osnovne smernice koje će ti pomoći da se odlučiš za onaj  uređaj koji ima baš ono što je tebi potrebno i koji će ti peglanje učiniti lakšim. 

Odluči se za materijal grejne ploče koji ti najviše odgovara

Pronađi materijal ploče koja će omogućiti da peglaš lako, bez napora i maksimalno očuvaš svaki komad garderobe. U ponudi su pegle na paru sa različitim materijalima grejne ploče. Možeš odabrati model sa keramičkom pločom, sa pločom od teflona, nerđajućeg čelika i druge. 

Svaka ima svoju prednost, a zavisno od materijala, napravljene su tako da smanje mogućnost lepljenja tkanine za podlogu ili mogućnost fizičkih oštećenja. Moći ćeš opušteno da peglaš osetljive tkanine ili odeću sa metalnim ili sličnim detaljima. 

Koji god da bude tvoj izbor, svakako vodi računa da prilikom peglanja temperaturu prilagodiš konkretnom materijalu. 

Snaga pegle na paru i količina ispusta pare

Ovo su karakteristike koje određuju sa kojom lakoćom ćeš ispraviti nabore, čak i na zahtevnijim materijalima. 

Možeš zaključiti da u tom slučaju važi pravilo što jača snaga i veća količina pare – to je pegla bolja. Međutim, to nije uvek slučaj. Prilikom odabira potrebno je uzeti u obzir kombinaciju svih karakteristika koje utiču na njene performanse, kao što su kontinuirani ispust pare, dodatni udar pare, perforacije na ploči, mogućnost vertilkalnog ispusta pare, sistem protiv kapanja itd. 

Odlična opcija su i modeli koji omogućavaju i vertiklano peglanje, odnosno imaju i vertikalni ispust pare. Uz njih ćeš još efikasnije ispraviti nabore na odeći dok ona visi na vešalici, za maksimalnu uštedu vremena. Na pojedinim modelima možeš i potpuno isključiti paru i dobiti peglu za peglanje bez pare, ukoliko ti tako odgovara. 

Takođe, postoje i sjajni uređaji sa Eco modom koji možeš uključiti kada peglaš materijale koji se manje gužvaju, za dodatnu uštedu energije. 

Pegle na paru sa sjajnim dodatnim opcijama za bezbrižno peglanje

Automatsko isključivanje 

Ukoliko ne želiš da stalno razmišljaš da li je isključena pegla kada izađeš iz kuće, odaberi neki od modela sa automatskim isključivanjem i uživaj u svojim aktivnostima bezbrižno i rasterećeno. 

Nakon unapred definisanog vremena, pegle sa automatskim isključivanjem će se iskljućiti ukoliko ih ne koristiš i time sprečiti potencijalne nezgode. 

Optimalna temperatura u svakom trenutku

Poznato je da sortiranje veša i prilagođavanje temperature konkretnom materijalu u toku peglanja zahtevaju malo više vremena i koncentracije. Ukoliko želiš sebi da olakšaš, opredeli se za model koja ima stalan optimalan nivo temperature koja odgovara svim materijalima - ispraviće nabore i osigurati da ne progoriš čak ni najosetljivije komade odeće. 

Samočišćenje i sistem protiv kapanja 

Pegle na paru sa samočišćenjem, kao i one koje imaju sistem protiv kapanja omogućiće ti jednostavno održavanje i duži vek tvog uređaja, a ujedno će te poštedeti mokrih mrlja na odeći, što je posebno važno ukoliko želiš da je obučeš odmah nakon peglanja. 

Istraži našu sjajnu ponudu raznovrsnih modela, odluči se za opcije koje tebi najviše odgovaraju, prilagodi proces peglanja sebi i uživaj u besprekorno ispeglanom vešu.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana