!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Pametni satovi

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 230

Set Ascending Direction
Page
po strani

Naša ponuda smart satova pruža vrhunsku kombinaciju sofisticiranosti i tehnoloških inovacija. Sa naglaskom na praćenju zdravlja, brzom odgovaranju na obaveštenja i elegantnom dizajnu, naši satovi su više od modnog dodatka – oni su partneri u modernom življenju. Otkrijte ključne karakteristike koje čine pametni sat pravim izborom, prilagođenim savremenom načinu života.

Muški pametni satovi – Elegantan dizajn, snaga tehnologije

Osvežite svoj stil uz našu ponudu pametnih satova za muškarce. Sjajno kombinujući sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnološkim inovacijama, ovi satovi pružaju ne samo elegantan izgled, već i niz funkcija koje će obogatiti vaš svakodnevni život.

Spoj stila i funkcionalnosti

Naš asortiman muških pametnih satova nudi širok izbor stilova, od klasičnih i profinjenih do sportskih i modernih. Bez obzira na vaš lični ukus, pronaći ćete sat koji odražava vaš stil.

Glavne karakteristike:

  • Pratite svoje aktivnosti: Integrisani senzori pružaju precizno praćenje vaših aktivnosti, bilo da se radi o trčanju, biciklizmu ili fitness treningu.
  • Povezanost sa pametnim telefonima: Sinhronizujte svoje obaveze, poruke i pozive direktno na satu, što vam omogućava da ostanete povezani čak i kada niste uz svoj telefon.
  • Elegantan dizajn: Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, naši satovi kombinuju luksuz s dugotrajnom izdržljivošću, pružajući vam sat koji će trajati.
  • Praćenje zdravlja: Pametni satovi prate vašu brzinu otkucaja srca, kvalitet sna i ukupno zdravlje, omogućavajući vam da se brinete o svom blagostanju.

Uživajte u spoju luksuza, stila i tehnologije – naši muški smart satovi su savršen dodatak vašem modernom načinu života.

Ženski pametni satovi – Elegancija i snaga tehnologije na vašem zglobu

Za dame koje cene sofisticiranost, naša ponuda ženskih pametnih satova nudi spoj elegancije i napredne tehnologije. Sa pažljivo biranim detaljima i funkcijama prilagođenim ženskim potrebama, ovi satovi su više od modnog dodatka – oni su odraz stila i praktičnosti.

Stilizovani satovi za savremenu ženu

Kroz kombinaciju izvanrednog dizajna i tehnološke inovacije, naši pametni satovi za žene prilagođavaju se vašem dinamičnom životnom stilu.

Glavne karakteristike:

  • Elegancija u svakom detalju: Od modernih metalnih narukvica do suptilnih koloritnih ekrana, naši satovi su dizajnirani s pažnjom prema ženskom stilu.
  • Praćenje zdravlja: Senzori prate vaše zdravstveno stanje, nudeći informacije o nivou stresa, menstrualnom ciklusu i fitness aktivnostima.
  • Personalizovane opcije: Prilagodite ekran s personalizovanim pozadinama i birajte između različitih analognih i digitalnih prikaza vremena.
  • Vodootpornost i izdržljivost: Bez obzira na to jeste li u teretani, na poslu ili na večernjem izlasku, naši satovi su vodootporni i izuzetno izdržljivi.

Otkrijte pametnu eleganciju – naši ženski smart satovi su spoj stila i funkcionalnosti, prilagođeni modernoj ženi koja živi u koraku s vremenom.

Odaberite tehnologiju koja odgovara vašem stilu

Bilo da tražite muški sat s snažnim performansama ili ženski sat s sofisticiranim dizajnom, naša kolekcija pametnih satova ima nešto za svakoga. Unapredite svoj svakodnevni izgled, svoje zdravlje i doživite spoj stila i tehnologije, jer budućnost je na dohvat ruke, tačnije, na vašem zglobu.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana