Airfryeri i friteze

Pogledaj kao Grid List

19 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Želiš da napraviš ukusne krompiriće, spolja hrskave, a meke iznutra ili da ispohuješ meso za vrhunski ručak?

Friteze su odličan izbor ukoliko uživaš u hrskavim specijalitetima. Uz odgovarajući model spremićeš ukusne zalogaje brže i efikasnije, uz jedinstven ukus. A ukoliko je tvoj izbor friteza na vruć vazduh, takozvani air fryer, hrana će biti pripremljena na zdraviji način.

U klasičnim ili fritezama bez ulja možeš pripremiti krompiriće, povrće, meso, ribu i još mnogo toga. Otkrij pravu lepezu recepata i pronađi najbolji način pripreme omiljenih jela.

Klasične friteze koje koriste dosta ulja za pripremu hrane, idealne su za prženje i brzo pohovanje, ali ovaj način pripreme namirnica je prilično nezdrav i ne preporučuje se za često korišćenje. Sa druge strane, friteza u tvojoj kuhinji u kojoj ćeš upotrebljavati kvalitetno ulje i redovno ga menjati, uvek je bolja opcija od restorana brze hrane koji prave tvoje omiljene specijalitete.

Savremeniji modeli friteza donose pripremu hrane bez ulja ili sa vrlo malom količinom istog, pa osim u sjajnom ukusu možeš uživati u obrocima pripremljenim na zdrav način. Friteze na vruć vazduh funkcionišu tako što vreo vazduh kruži po posudi i ravnomerno termički obrađuje hranu, bez viška masnoće. Dodatno, ovakav način pripreme hrane ne ostavlja zaprljanu kuhinju. Nema prskanja ni kapanja masnoće, a sve što je potrebno jeste da jednostavno prebrišeš posudu i pridržavaš se uputstva za održavanje.

Odličan izbor Tefal, Philips, Gorenje friteza bez ulja i drugih modela pronađi u Tehnomanija online prodavnici ili u nekoj od naših maloprodaja i uživaj u hrskavim i ukusnim zalogajima, bez griže savesti.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana