DODATNIH15% Promo kod na odabrane MOBILNE TELEFONE! Samo online.

d h m s

Veš mašine

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 307

Set Ascending Direction
Page
po strani

Najpovoljnije cene i najrazličitiji modeli mašina za pranje i sušenje veša samo u Tehnomanija online prodavnici! Ukoliko opremate svoj dom, ne smete propustiti da pogledate i sjajan izbor veš mašina na akciji.

U ponudi je mnoštvo pristupačnih modela mašina za veš koje mogu da se uklope sa mašinama za sušenje, kako bi održale koordinaciju i efikasnost. Brojni brendovi, sjajne funkcionalnosti različitih modela jeste sve ono što odlikuje našu ponudu.

Ako vaša trenutna mašina za pranje veša radi sporije od uobičajenog ili ne suši veš adekvatno ostavljajući vas sa gomilom mokrog veša na kraju ciklusa pranja, možda je pravo vreme za promenu. Napravite prostor za pranje veša kao potpuno novi prostor sa mašinom za pranje i sušenje u paketu. Bilo da tražite nešto sa većim kapacitetom, većim ciklusima centrifugiranja ili manjim nivoom buke, Tehnomanija ima fantastičan izbor modela. Ako perete veš za čitavu porodicu, znate da održavanje veša čistim može biti predmet svakodnevne borbe.

Operite veću količinu veša sa manje punjenja uz pomoć mašine za pranje velike snage koja ima više od pet kubnih stopa prostora u odvodu. Manje količine veša znače manje vremena provednog u perionici i više vremena da radite stvari koje volite. Postoje čak i dva-u-jedan kombinacije mašina za pranje i sušenje koje nude još veću slobodu i beg iz perionice.

Efikasna nova mašina za pranje veša sa raznovrsnim opcijama za delikatne materijale i teške mrlje na odeći može potencijalno odneti sate vremena koje odvajate za čišćenje odeće, posteljine i rublja svakodnevno. Pronađite pouzdanu mašinu jednog od mnogobrojnih poznatih brendova koje znate i kojima verujete i vidite kakvu razliku može napraviti nova veš mašina iz Tehnomanije. Ukoliko tražite neki rezervni deo ili sredstva za čišćenje pogledajte i našu ponudu opreme za mašine za veš.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana