Uživaj u letu uz bazen. Rashladi se! Popust do 60% na odabrane bazene!

Smart TV

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 264

Set Ascending Direction
Page
po strani

Kako da izabereš odgovarajući Smart TV za svoj dom?

Danas je na raspolaganju zaista veliki broj brendova pametnih televizora, te imaš priliku da se odlučiš za onaj koji će se uklopiti u tvoje potrebe i navike – LG, Samsung, Sony, TCL, Vox, Tesla, Hisense, Philips, samo su neki od njih. 

Kao i kod kupovine klasičnog televizora i ovde je najvažnije obratiti pažnju na karakteristike poput dijagonale i tehnologija ekrana, rezolucije, kao i na dodatne funkcionalnosti koje će ti omogućiti komfor i ugodno korišćenje u skladu sa tvojim potrebama. Neke od njih su: operativni sistem, vrste povezivanja, audio-sistem odgovarajućeg modela, aplikacije i slično.

Kada je u pitanju tip ekrana i tehnologije koje se koriste, OLED TV pruža premijum kvalitet slike iz svih uglova gledanja, HDR omogućava spektakularno realne slike sa neverovatnim kontrastima boja, a QLED obezbeđuje zapanjujuće realnu sliku sa preko više od milijardu jedinstvenih boja. 

Mnogima je kvalitet slike i jedan od najvažnijih kriterijuma, pa će tražiti vrhunske performanse u tom pogledu – 4K Ultra HD i 8K su neke od mogućnosti za sve ljubitelje fenomenalnih prikaza. 

Kao i kada kupuješ neki od drugih kućnih uređaja, i kada biraš Smart TV cena je često jedan od značajnih kriterijuma pri izboru. Kako ona često može da varira u zavisnosti od tehnologija koje se koriste, veličine televizora, samog brenda, kao i performansi koje ovi televizori mogu imati, ono što je sigurno jeste da svako može pronaći nešto za sebe.

U zavisnosti od toga šta tražiš, možda će ti biti važne i neke druge stavke, te predlažemo da razmotriš sve ono što je tebi najznačajnije.

Najbolji izbor Smart televizora - Zabava za celu porodicu u svakom trenutku

Sa tehnologijom koja se konstantno razvija, kućna zabava nikada nije bila toliko uzbudljiva. Bez obzira na to da li se odlučiš za HD ready, Full HD, Ultra HD ili 4K rezoluciju, uz Smart TV uživaćeš u najrazličitijim sadržajima, filmovima, serijama, satima dobrog gaminga i svemu drugom što gledaš i pratiš.

Tehnomanija ti nudi fenomenalan izbor različitih modela u okviru koga ćeš sigurno naći nešto za sebe. Ukoliko je tvoj izbor Smart TV od 32 inča, ili neki od onih sa većim dijagonalama, 50, 65, 70, pa i preko 70 inča, sve to možeš naći u Tehnomaniji, na jednom mestu.

Pronađi pravi model Smart televizora uz koji će tvoje vreme ispred TV ekrana biti nezaboravno, poruči online putem našeg sajta ili na nas poseti u nekoj od naših prodavnica.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana