DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Akcione kamere i dronovi

Pogledaj kao Grid List

22 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Snimi svet oko sebe i zabeleži fenomenalne trenutke uz neku od sjajnih akcionih kamera ili dronova i prateće opreme iz naše ponude.

Bilo da želiš da zabeležiš savršeni akcioni snimak ili jednostavno želiš da snimiš porodični odmor i neke odabrane momente zajedničkih događaja i okupljanja, sve to je možeš uz ove male, praktične, a tako moćne gedžete.

Uz akcionu kameru uspomene traju večno

Od ludih trikova na snoubordingu, do očaravajućih scena podvodnog sveta, prelepih vidikovaca i pejzaža, akcione kamere ti nude brojne mogućnosti za snimanje jedinstvenih perspektiva koje ostavljaju bez daha.

Ukoliko uživaš u očaravajućim slikama i snimcima, voliš da kreiraš uspomene koje će trajati, sada je savršeno vreme za ulaganje u novu akcionu kameru, s obzirom na to da 4K snimci postaju sve više mejnstrim, a neki od ovih gedžeta ti mogu priuštiti i to.

Za slike za snimke koji će impresionirati sve tvoje prijatelje i porodicu, tu su brojne opcije koje ti pružaju različite mogućnosti – video-stabilizacija, usporeni snimci, mogućnost smanjenja buke na snimcima, Bluetooth i WiFi povezivanje, kod nekih modela i glasovna kontrola, ali i mnogo toga još u zavisnosti od modela do modela.

Ukoliko se koristi uz odgovarajuću dodatnu opremu, tvoja sportska kamera može da se postavi na kacigu, bicikl, auto ili da se koristi kao podvodna kamera, što će ti omogućiti da dobiješ zanimljive i originalne kadrove i snimke u kojima ćeš moći da uživaš kada god ih pogledaš.

Bez obzira na to da li slikaš i snimaš iz hobija ili kao profesionalac, sjajne akcione kamere ti omogućavaju snimanje visokokvalitetnih videa, hvatanje zanimljivih i nesvakidašnjih kadrova, snimanje pod vodom i mnogo toga još.

Odaberi GoPro, Denver ili neku drugu akcionu kameru iz našeg asortimana i prepusti se avanturama kao nikada do sada.

Zabeleži svet iz potpuno nove perspektive

Uz vrhunske dronove i opremu za dronove dostupne u našem asortimanu. Dok akcione kamere beleže trenutke sa zemlje, dronovi ti omogućavaju da istražiš nebo i snimiš predivne prizore sa visine.

Bilo da želiš da istražuješ predele iz vazduha, snimaš spektakularne pejzaže ili jednostavno želiš da zabeležiš nezaboravne trenutke sa porodicom i prijateljima, dronovi su savršen dodatak tvojoj kolekciji gedžeta.

Naša ponuda dronova obuhvata različite modele sa različitim karakteristikama, kao što su HD kamere za snimanje visokokvalitetnih videozapisa, mogućnost praćenja objekata, automatsko vraćanje na polaznu tačku i još mnogo toga. Bez obzira na tvoje veštine, naći ćeš dron koji odgovara tvojim potrebama.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana