Toplomeri

Pogledaj kao Grid List

6 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Kao što se to dešava sa mnogim drugim uređajima, i toplomeri danas izgledaju dosta drugačije nego oni na koje ste možda navikli u svom detinjstvu. Digitalni toplomer donosi pre svega drugačiji način iskazivanja temperature, jasnim brojkama i ne sadrži živu. Bezbedonosni rizici u vezi sa živom naravno nikada nisu bili veliki, pogotovu ako se stari toplomer koristio kako treba, ali su ipak postojali u izvesnoj maloj meri, a sada to više nije slučaj.

Za najbolje rezulate kada je u pitanju merenje temperature sa digitalnim termometrom, bitno je da pročitate upustvo i pridržavate se istog. Brend koji je veoma zastupljen u ovoj kategoriji jeste nemački Beurer. Beurer je porodična firma iz Ulma. Originalno su krenuli sa proizvodnjom električne ćebadi ali su osamdesetih proširili posao na različite merne instrumente pre svega u oblasti zdravlja. Danas prave i vage, aparate za pritisak, toplomere... Kompanija ima oko 800 zaposlenih u Nemačkoj, Mađarskoj i na Dalekom Istoku i predstavlja renomirano ime u oblasti mernih instrumenata.

Izlišno je govoriti o tome da svaka kuća treba da ima kvalitetan toplomer. Pregledan sajt Tehnomanije, sa jednostavnim postupkom naručivanja, pravo je mesto za kupovinu jednog takvog.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana