!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Aspiratori

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 148

Set Ascending Direction
Page
po strani

Povoljne cene samostalnih aspiratora i ugradnih aspiratora samo u Tehnomanija online prodavnici! Odaberite neki od modela iz ponude Gorenje, Bosch, Candy, VOX i mnogih drugih po povoljnim cenama.

Precizirajte pretragu kako biste pronašli aspirator sa zadovoljavajućim nivoom buke, od 60 + db do izuzetno tihih aspiratora sa rejtingom manjim od 45 db. Takođe, možete odabrati različite veličine, omogućavajući na taj način preciznu integraciju u vašu kuhinju. I zato što znamo da je izgled još jedna bitna stavka pri dizajniranju vaše kuhinje, naš asortiman uključuje mnoštvo elegantnih aspiratora koji će odgovarati svačijem ukusu. Sigurno će vam zatrebati i filteri za aspiratore i po još nešto od dodatne opreme za aspiratore u vašoj kuhinji.

Pored samostalnih, efikasni i funkcionalni ugrađeni aspiratori su diskretni i lagani za oči, i ostavljaju vam slobodu da uživate u originalnim linijama vaše nove kuhinje. Ugrađeni aspiratori lako se instaliraju, koriste i održavaju i lako se uklapaju u sve tipove i veličine zidnih ormana. Sigurno je da ćete pronaći savršeni odgovor na vaše potrebe za kuhinjskim prostorom i ostvariti idealan balans u stilu.

Funkcionalni, dobro integrisani kuhinjski aspirator je vitalna komponenta bilo koje kuhinje, osiguravajući da prostor za kuvanje ostane dobro provetren i bez neželjene pare svo vreme. Pravi aspirator će vam omogućiti da uživate u neometanom kuvanju i slobodi da budete kreativni u kuhinji. Stoga istražite naš bogat asortiman i odaberite pravi uređaj za zadovoljenje svojih potreba.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana