!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Smart satovi i fitnes narukvice

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 258

Set Ascending Direction
Page
po strani

Posetite sajt Tehnomanije i otkrijte bogat asortiman pametnih satova, koji predstavljaju najnoviji trend povezivanja dok ste u pokretu. Odaberite neki od modela Samsung, Huawei, Fitbit smart satova i budite uvek u toku sa vašim zdravljem i fizičkim aktivnostima.

Oni su kao pametni telefon koji možete nositi. Okačite ga na ručni zglob za jednostavno proveravanje e-pošte, preuzimanje poziva, organizovanje rasporeda, slušanje muzike i još mnogo toga, sve na dodir dugmeta ili prevlačenjem ekrana. Smart satovi su pametni uređaji koji mogu da se sinhronizuju pomoću Bluetooth-a i NFC-a sa vašim pametnim telefonom, tabletom i drugim uređajima kako biste ostali povezani gde god da se nalazite. Preuzmite uputstva za mape, igrajte igrice, ćaskajte preko društvenih mreža i još mnogo toga, sve to preko displeja svog pametnog uređaja.

Naš asortiman pametnih satova uključuje najveće brendove u dizajnu pametnih satova, od Samsung i Huawei satova do Fitbit pametnih uređaja. Smart satovi su potpuno prilagodljivi unutar i izvan. Izaberite između niza različitih stilova, boja kaiševa i više - ili dodajte svoj kaiš na sat. Tanki, izdržljivi, anti-refleks ekrani mogu biti prilagođeni tako da se prikazuju kao digitalni ili analogni, koje možete modifikovati kako bi vam odgovarali. Preuzimajte aplikacije za još više opcija u pokretu i kako nikada ne biste propustili poziv ponovo, e-poštu, SMS ili notifikaciju na društvenoj mreži zahvaljujući suptilnom vibrirajućem upozorenju.

Sa druge strane, Fitness senzori vam omogućavaju da imate evidenciju o fizičkoj aktivnosti, počevši od istrošenih kalorija i otkucaja srca, do pređenih kilometara. Ako želite da održavate svoj raspored, ostanete u kontaktu i budete zabavljeni dok ste u pokretu - bez uzimanja pametnog telefona iz džepa - onda je pametni sat pravi gadget za vas. Ili odaberite Fitness senzor uz pomoć koga ćete aktivno pratiti svoje fitness aktivnosti.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana