DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Tosteri

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 72

Set Ascending Direction
Page
po strani

Ako voliš tople sendviče i krckavi tostirani hleb, izaberi neki od sjajnih tostera uz koje ćeš moći da uživaš u svim ukusnim toplim obrocima.

Pored toga, neki od modela nude i mogućnost grilovanja mesa i povrća, pa uz njih možeš pripremiti i kompletne obroke.

Standardni tosteri i tosteri za sendviče ti mogu obezbediti preukusan i brz doručak. Ukoliko voliš krckavi, topli hleb koji će tvoje obroke učiniti još ukusnijim, na pravom si mestu.

Klasičan toster možeš koristiti za tostiranje hleba koji ćeš naknadno upotrebiti za pripremu sendviča, kao dodatak uz ručak ili kao podlogu za namaz - paštetu, džem i slično.

Za razliku od njega, toster za sendviče ima dodatnu ulogu. Omogućava pojedinačno tostiranje kriški hleba, ali i direktno tostiranje sendviča sa već ubačenim sastojcima.

Pored toga, tu su i modeli na kojima se može grilovati riba, meso, raznovrsno povrće, te sa ovim mogućnostima podsećaju na male roštilje koje možeš koristiti i u kući i na terasi, na primer.

Prilikom odabira tostera obrati pažnju na njegovu snagu, kapacitet, potom i na druge prateće karakteristike i funkcionalnosti i pronađi odgovarajući model za svoje potrebe. U ponudi su Gorenje, VOX i Bosch i mnogi drugi sjajni brendovi.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana