BESPLATNA DOSTAVA - izdvojeni uređaji iz kategorije bele tehnike u vrednosti preko 20.000 dinara.

d h m s

Fiksni telefoni

Pogledaj kao Grid List

8 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Bilo da želite da ostanete povezani ili želite posedovati najnoviju tehnologiju fiksne telefonije, pogledajte naš asortiman žičnih i bežičnih kućnih telefona. Tehnomanijin širok izbor modela renomiranih brendova Panasonic, Gigaset, Uniden je u ponudi po akcijskim cenama.

Kontakt sa prijateljima i rođacima je važan deo života, pa to predstavlja dovoljan razlog za postojanje telefona u vašem domu. Ako ne živite blizu rođaka, sedmični telefonski poziv će premostiti jaz i pružiti vam nešto čemu ćete se radovati. Naši bežični telefoni će vas držati na vezi, tako da ćete uvek biti u toku sa svim aktuelnim vestima. Osećaćete se povezanim i sigurnim ako imate telefon koji možete podići i koristiti ga kada god to poželite.

Fiksni telefoni mogu biti pouzdana linija komunikacije, a naš kompletan asortiman ima telefone koji dolaze sa različitim funkcijama, uključujući brzo biranje i značajno skladištenje, tako da nećete morati da zapamtite mnogo telefonskih brojeva kako biste ostali u kontaktu. Kada morate da se ispričate sa svojim prijateljima i porodicom, jednostavno podignite telefon i pozovite, i uvek ćete pronaći nešto o čemu ćete moći da razgovarate.

Naša paleta kućnih telefona je pouzdana i izdržljiva, tako da vas neće izneveriti i trajaće u godinama koje dolaze. Bilo da tražite dodatni telefon za spavaću sobu ili ste nedavno installirali fiksnu telefonsku liniju, fiksni telefon će vam pomoći da ostanete u kontaktu sa svojim prijateljima i porodicom.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana