!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Aparati za vodu

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-22 od 140

Set Ascending Direction
Page
po strani

Bokali za filtriranje vode i kuvala za vodu predstavljaju sjajan dodatak svakoj kuhinji. Jednostavni su za korišćenje, ušedeće ti vreme, novac ali i pozitivno uticati na kvalitet života.

Kuvalo za vodu je krajnje praktičan uređaj koji će ti omogućiti da za tili čas prokuvaš vodu za kafu ili čaj. Pojedini modeli se nakon zagrevanja vode čak i automatski isključuju. U obilju proizvoda na našem sajtu možeš pronaći i bokale zanimljivog dizajna, na primer u obliku čajnika. Takođe, dostupni su mnogi brendovi, Gorenje, VOX, Bosch, First su samo jedni od njih.

Bokal za filtriranje vode uvek će ti obezbediti čašu zdrave isfiltrirane vode. Posebno je koristan za porodice sa manjom decom čiji se organizam tek navikava na vodu iz našeg okruženja, koja često može biti „tvrda” i ispunjena kamencom.

Ono što je važno za pravilno korišćenje bokala za filtriranje jeste pravovremena zamena filtera. Na određenim modelima postoji indikator koji ukazuje na zamenu filtera, dok je kod drugih to naznačeno u samom upustvu.

Kada je u pitanju izbor brendova bokala za filtriranje vode i zamenskih filtera na raspolaganju su ti jedni od najtraženijih brendova u regionu - Akvafor i Barrier.

Istraži ponudu aparata za vodu u Tehnomaniji i obogati svoj dom ovim sjajnim uređajima koji ti mogu promeniti život.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana