!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Mini pekare

Pogledaj kao Grid List

10 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Ukoliko uživaš u zalogajima mekog i mirisnog peciva, isprobavanju novih recepata i otkrivanju omiljenih kombinacija i zdravijih opcija hrane u kojoj inače uživaš, mini pekara može lako postati tvoj omiljeni uređaj. 

Modeli dolaze sa različitim brojem programa namenjenih tačno određenom tipu peciva, ali neke mini pekare imaju mogućnost da u njima napravite domaći džem ili sličnu poslasticu

Takođe, posuda za pečenje kod mini pekare se može imati različite kapacitete, pa u zavisnosti od količine hleba ili drugog peciva koje ti odgovara da bude spremljeno odjednom, možeš odabrati odgovarajući model. 

Mini pekara sa odloženim startom je svakako odličan izbor, a većina modela i dolazi sa ovom opcijom koja će ti omogućiti da samo ubaciš sve sastojke u posudu, podesiš program koji želiš i podesiš kada želiš da bude toplo i spremno. 

Funkcija održavanja toplote idealna je ako želiš svež hleb za ručak ili večeru, a ne jedu svi ukućani u isto vreme. 

Aparat za pečenje hleba je kompaktan uređaj koji će se sa lakoćom uklopiti u tvoju kuhinju i uneti nove mirise i ukuse u tvoju svakodnevnicu. Takođe je idealna opcija koja će ti olakšati planiranje I pripremu obroka, posebno ukoliko ti ili neko od ukućana ima alergije ili jednostavno ne toleriše sve vrste hrane. Malo mašte ili neki od brojnih proverenih recepata sigurna su kombinacija koja će učiniti da ti mini pekara bude investicija u kojoj ćeš uživati. 

Odaberi mini pekaru koja ima sve što želiš od ovog uređaja, kombinuj različite vrste brašna, dodaj sastojke po svom izboru i pronađi recepte koji će te oduševiti. 

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana