!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Slušalice, zvučnici i audio uređaji

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-22 od 780

Set Ascending Direction
Page
po strani

Osetite razliku koju kompletan asortiman audio komponenti iz Tehnomanije može da napravi u vašem domu i uživajte u vrhunskom zvuku.

Povoljne akcijske cene radio uređaja, prenosnih pojačala, risivera, CD plejera, diktafona, gramofona, zvučnika, iPod i MP3 plejera, mini linija i ostalih uređaja po sniženim cenama.

Postoji više raznovrsnih načina da uživate u vašoj muzici, uz audio uređaje za slušanje kod kuće, dok ste okruženi prijateljima ili dok ste u pokretu.

Pronađite audio plejer koji će zadovoljiti vaše potrebe i koji će odgovarati vašem životnom stilu ili se opremite Soundbar ili nekom drugom vrstom kvalitetnih zvučnika. DAB i analogni radio uređaji pomažu vam da ostanete u toku sa muzikom, novostima i vremenom. Sačuvajte hiljade pesama ili stotine albuma na iPod ili MP3 plejer kako biste uz adekvatne slušalice uživali dok ste u pokretu. Prenosni CD plejeri omogućavaju slušanje u klasičnom stilu - i postoji širok spektar futrola, slušalica, maski i drugih dodataka koji će odgovarati Vašem odabranom plejeru.

Čujte klasični zvuk gramofonske ploče uz pomoć gramofona. Oživite omiljene albume. Konvertujte ploče u digitalne formate. I uživajte u njihovom stilskom retro dizajnu. Audio risiveri mogu podići doživljaj kućne zabave na nove nivoe jednostavnim korišćenjem zvučnog izlaza na vašem televizoru. Pristupačni pojačavači omogućavaju Vam da se opustite i doživite zvuk koji će predstavljati muziku za Vaše uši. Uzmite prenosni zvučnik i ponesite ga na piknik ili spojite svoj pametni uređaj ili MP3 plejer na mini liniju za jednostavnu i svestranu reprodukciju. Hi-Fi sistemi vam omogućavaju više opcija za napajanje i slušanje u tradicionalnom formatu - ili zašto ne opremite audio opremom više prostorija koje bi vam omogućile da puštate različitu muziku u svakoj sobi vaše kuće.

Imamo sve što je potrebno kako biste ispunili svoj dom omiljenim melodijama. Zato posetite nas i pronađite nešto za sebe u našem sjajnom i raznovrsnom asortimanu audio opreme, napravite svoju plejlistu i okupite prijatelje i porodicu kako biste uživali u muzici. 

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana