!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Usisivači sa kesom

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 81

Set Ascending Direction
Page
po strani

Neka tvoj dom bude uredan i blistav zahvaljujući odličnim modelima usisivača sa kesom za prašinu koji su praktični, jednostavni i pouzdani. Odaberi neki od Bosch, Philips, Vox, Samsung, Gorenje usisivača i drugih modela koji se razlikuju po snazi, mogućnostima podešavanja, nastavcima, kapacitetu kese za prašinu, dužini kabla, boji i dizajnu.

Možeš odabrati usisivač snage 2000 W, 700 W ili druge vrednosti koja ti odgovara. Pronađi model koji je sačinjen od materijala koji ti odgovaraju, koji lako možeš poneti ili spakovati kada ga ne koristiš, ali pronađi i nastavke koji će ti omogućiti da dopreš do svakog kutka svog doma.

Dužina kabla je takođe važna jer određuje radijus rada usisivača, pa duži kabl znači da ćeš moći da očistiš veću površinu bez da menjaš utičnice.

Ove modele usisivača odlikuje kesa za prašinu izrađena od dugotrajnih materijala što omogućava da je jednostavno isprazniš kada se napuni i nastaviš da je koristiš. Pojedini modeli imaju visoko efikasne filtere koji zadržavaju prašinu i time sprečavaju da se ove čestica vrate u vazduh.

Ukoliko imaš decu ili kućne ljubimce, preporuka je da pronađeš neki od modela koji su posebno prilagođeni skupljanju dlaka kućnih ljubimaca ili koji imaju antialergijske filtere koji dodatno prečišćavaju vazduh i dubinski izvlače čestice prašine.


U Tehnomaniji pronađi akcijske cene usisivača i posebne ponude koje ne želiš da propustiš, odaberi način plaćanja koji ti odgovara i tvoj novi usisivač stiže na tvoju adresu.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana