!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Desktop računari

Pogledaj kao Grid List

18 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Izbor odgovarajućeg računara značajno će ti olakšati rad, a zabavu učiniti još boljom.

Desktop računari odlični su i pouzdani saveznici za različite aktivnosti – od svakodnevnog surfovanja internetom, gledanja filmova, pa sve do rada u zahtevnijim programima ili uživanja u gaming avanturama.

Konfiguracija za koju se odlučiš u većoj meri će definisati funkcionalnost tvog računara, a pažljivo odabrane performanse učiniće da tvoj novi kompjuter bude kao stvoren za ono za šta ga najčešće koristiš.

Odgovarajući procesor, grafika, memorija, kao i ostale komponente koje čine jedan računar kompletnim veoma su važne stavke pri odabiru desktop računara, pa je zato važno da postaviš jasne kriterijume oko onoga šta ti je važno. Neki od procesora koje možeš naći u našoj ponudi uključuju Intel Core i3, Intel Core i5, kao i i7, a možeš pronaći i AMD Ryzen 3, 5 ili neki drugi.

Izbor grafičke karte je takođe važan, pa odluči da li ti više odgovara da bude integrisana ili ne. Pored ovoga, RAM memorija je bitna stavka pri izboru računara, pa povedi računa da odabereš model sa dovoljno kapaciteta koji može da isprati sve tvoje zahteve.

U Tehnomanija online prodavnici, kao i u našim radnjama širom Srbije, čekaju te odlični desktop računari, sjajne cene i veliki izbor u kome ćeš pronaći model u skladu sa svojim potrebama.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana