!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

TV, foto, audio i video

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-22 od 1649

Set Ascending Direction
Page
po strani

Možete pronaći idealan televizor za vaš dom sa širokim rasponom dostupnih veličina ekrana. Smart televizori vam omogućavaju da istražujete televiziju i streaming usluge, kao i aplikacije i igre koje će zabaviti celu vašu porodicu.

4K Ultra HD televizori donose neverovatan kvalitet slike, poboljšavajući vašu kućnu zabavu impresivnim vizuelnim prikazom. OLED ekrani nude poboljšanu boju i kontrast, dok Samsung QLED televizori uključuju najsavremeniju Quantum dot tehnologiju za stvaranje realističnih slika.

Bilo da imate veliki, 4K filmski ekran, ili nešto manji TV, pogledajte našu raznovrsnu ponudu i izaberite neki od mnogobrojnih DVD/blu-ray plejera ili sistema kako biste proveli nezaboravne filmske večeri sa porodicom ili prijateljima. Set-top box tjuneri omogućavaju vam pristup Freeview or Freesat -u za besplatnu pretplatu na dugotrajnu zabavu, uključujući i digitalne kanale i radio stanice.

Takođe, posedujemo i svu dodatnu opremu koja će vam biti potrebna da modifikujete svoj sistem za kućnu zabavu. Sa HDMI kablovima za povezivanje laptopa na vaš monitor, policama i zidnim nosačima za adekvatno postavljanje televizora, kao i antenama i ojačivačima kako biste dobili najbolji signal, bićete spremni za jedinstven i kompletan doživljaj.

Veliki izbor projektora, nosača i platna za projektore kao i njihove dodatne opreme pruža vam mogućnost organizovanja vrhunskih prezentacija ili reprodukciju video materijala bez nepotrebnog odlaska u bioskop.

Ne zaboravite da istražite našu ponudu foto-aparata, kamera i dronova za sve vaše potrebe u oblasti fotografije i videografije. Uživajte u zapanjujućoj kućnoj zabavi uz bogatu i raznovrsnu ponudu u Tehnomaniji.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana