!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Frižideri

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-22 od 262

Set Ascending Direction
Page
po strani

Najveći izbor kombinovanih, side by side, ugradnih i frižidera sa jednim vratima raznih kapaciteta, energetskih klasa i tehnologije hlađenja - No Frost, Smart Frost, samootapajući i ostali, po najpovoljnijim cenama na Tehnomanija sajtu.

Frižideri više nisu samo dosadne bele kutije koje se nalaze ispod radne površine kuhinje. Naš asortiman samostojećih frižidera uključuje modele različitih dimenzija, u crnoj, beloj boji, nerđajućem čeliku ili retro dizajnu kako bi odgovarali vašem stilu i džepu. Ako je količina hrane koju možete smestiti u frižider važna za vas, proverite kapacitet za svaki od naših modela u specifikaciji.

Uključujući i frižider i zamrzivač u jednu visoku jedinicu, nećete morati da odlazite do zamrzivača po zamrznutu hranu - sve vam je na dohvat ruke. Zamrzivači u sklopu frižidera obično dolaze sa širokim spektrom različitih funkcija kako bi vam olakšali život. To uključuje automatsko odleđivanje, što će vam uštedeti vreme potrebno za periodično odmrzavanje vašeg frižidera i anti-bakterijski premaz za poboljšanje higijene u vašem frižideru. Osim toga, neki zamrzivači sa hladnjakom će se isporučivati sa držačem za vino ili držačem boca, dok većina ima police za jaja i odvojene odjeljke za voće i povrće.

Ako vam je potreban frižider u kombinaciji sa zamrzivačem i dosta slobodnog prostora, razmislite o side by side frižideru. Veći od konvencionalnih frižidera, ovi uređaji tradicionalno nude konfiguraciju bočne strane za maksimalan prostor hladjenja i zamrzavanje smešten u jednoj jedinici, a dostupni su i modeli sa više vrata. U Tehnomaniji možete naći mini barove, ručne frižidere kao i dodatnu opremu za frižidere tako da smo sigurni da ćete pronaći tip i model frižidera koji će se savršeno uklopiti u vaš dom.

U ponudi su Gorenje, Candy, Beko, Bosch, Indesit, Whirlpool, VOX i mnogi drugi brendovi. Upoznajte i sjajne modele frižidera na akciji koji će svojim performansama omogućiti sigurno čuvanje raznovrsnih namirnica.

Kako biste odabrali najbolji model za sebe, na našem blogu pročitajte šta je sve potrebno da znate prilikom kupovine novog frižidera.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana