!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Bela tehnika

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 1474

Set Ascending Direction
Page
po strani

Samostalna ili ugradna bela tehnika?

Bez obzira da li kuvaš samo za sebe ili za celo domaćinstvo, u našoj ponudi možeš pronaći idealno rešenje za pripremu hrane sa lakoćom. Odluči se za samostalne ili ugradne aparate za kuvanje, za pranje sudova, mikrotalasne pećnice, rerne, šporete.

U zavisnosti od toga koliko prostora imaš, neki od ugradnih uređaja će biti posebno zgodni jer ti mogu uštedeti prostor i doprineti njegovoj boljoj funkcionalnosti.

Veliki izbor bele tehnike za sve tvoje potrebe

Pre kupovine i finalnog odabira, obrati pažnju na korisne funkcije uređaja kao što su pirolitičko čišćenje kod rerni, tehnologiju indukcije kada su u pitanju šporeti i ploče, tajmer, automatsko isključivanje, kao i mnoge druge moderne funkcionalnosti koje ti mogu biti korisne i olakšati svakodnevne poslove.

U okviru naše ponude frižidera i zamrzivača su i brojni modeli energetski efikasnih uređaja koji štede struju. Najnoviji modeli rashladnih uređaja uključuju široki spektar raznovrsnih praktičnih karakteristika kako bi ti olakšali upotrebu i držali hranu svežom. Bez obzira da li je to kombinovani frižider, visoki frižider sa jednim vratima ili horizontalni zamrzivač sandučar, naša raznolika ponuda ti pruža mogućnost da pronađeš sve što ti treba.

Kada su u pitanju mašine za pranje posuđa možeš da odabereš idealni model u zavisnosti od tvojih potreba i raspoloživog prostora. Uz naprednu tehnologiju koja ti omogućava da uštediš vreme i energiju, lako ćeš se rešiti prljavih sudove.

Koje god da su tvoje potrebe kada je u pitanju održavanje higijene veša, u našem asortimanu su ti na raspolaganju najraznovrsniji modeli veš mašina većeg ili manjeg kapaciteta. Bilo da su ti potrebne one za pranje ili i za sušenje veša, u zavisnosti od prostora koji imaš i tvojih potreba možeš izabrati samostalne ili kombinovane modele, klasičnije ili one sa naprednim funkcijama dizajniranim tako da učine tvoj život lakšim.

Istraži našu raznovrsnu ponudu u kojoj te čeka sve što ti treba od kućnih aparata za kuvanje i pranje, za sušenje veša i sudova, i opremi svoj dom najboljim uređajima bele tehnike.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana