BESPLATNA DOSTAVA - izdvojeni uređaji iz kategorije bele tehnike u vrednosti preko 20.000 dinara.

d h m s

Konzole

Pogledaj kao Grid List

2 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Ako ste fan dobrog gaminga i upravo tražite novu konzolu, na pravom ste mestu. U Tehnomaniji ćete pronaći različite modele uz koje ćete uživati u najuzbudljivijim virtuelnim avanturama, fenomenalnim mečevima, utakmicama i osvajanju svetova iz mašte.

Prepustite se novim izazovima i otkrijte sve tajne sveta video-igara uz neku od sjajnih konzola.

Konzole o kojima svi pričaju, za sate i sate nezaboravnog gaminga

Čini se da izbor ne može biti težak jer su na tržištu u ponudi svega nekoliko proizvođača konzola – ipak, u praksi možete da imate brojne nedoumice, a prva među njima je za koju se odlučiti. U ponudi su:

  • Sony PlayStation konzole i
  • Microsoft Xbox konzole
  • Nintendo Switch

Za bilo koji od brendova da se odlučite, pored same konzole koju možete kupiti, u ponudi se povremeno mogu naći i specijalna izdanja. U okviru njih, uz PS ili Xbox konzolu, dolazi i neka od popularnih igrica.

Kako se ovakvi specijalni paketi ne mogu naći uvek u prodaji, oni kojima ovakva ponuda odgovara sigurno ne treba da propuste priliku za kupovinu.

Ukoliko ste među onima kojima izbor igrice u paketu ne odgovara, najbolje rešenje je kupovina samo konzole.

Koju konzolu za igrice odabrati?

Iako među strastvenim fanovima ima onih koji su isključivi kada je u pitanju PlayStation ili Xbox, objektivno govoreći u pitanju su nijanse.

Kada pričamo o PS konzolama, neki od najpopularnijih modela su PlayStation 4, PS 4 Pro, kao i toliko traženi PlayStation 5. One se međusobno razlikuju po performansama, pa kada birate, obratite pažnju na detalje.

I mada PS zaljubljenici vole da ističu brojne prednosti baš ovih konzola, Xbox ima takođe svojih prednosti. I ako su nekada postojale veće razlike, sa novijim verzijama su one sve manje, pa je trka među njima poprilično izjednačena kada su u pitanju performanse.

Svaka od njih ima svojih prednosti ili nedostatke u odnosu na drugu, u zavisnosti od toga koje kategorije uzimate u obzir – hardver, kontroleri, nove igre, kompatibilnost sa starim igrama, digitalni servisi. Dok jedna prednjači u jednoj kategoriji, druga u drugoj, kada se sve sabere razlike nisu preterano velike. Važno je da vi znate šta vam je prioritet i šta želite.

Ukoliko je vaš favorit neka od Microsoftovih konzola, na raspolaganju su vam Xbox One, Xbox One S, Xbox X.

Šta to Nintendo Switch konzolu čini tako posebnom?

Odgovor je jednostavan – Njene kompaktne dimenzije i praktičan dizajn koji vam omogućavaju da je ponesete sa sobom bilo gde. Uz Nintendo Switch možete uživati u omiljenim igricama sa bilo kog mesta van vašeg doma, ali istovremeno imate mogućnost da je povežete sa vašim televizorom i pratite svoje avanture na velikom ekranu.

Bilo da se odlučite za klasičan ili Lite model, svaka od njih vam pruža mogućnost sjajnog gaminga, a ljubitelji Nintenda će znati da odaberu onu koja je prava za njih.

Ne propustite da odigrate najbolje partije uz PlayStation, Xbox ili Nintendo

Istražite sve mogućnosti i odaberite sve što vam treba da biste uronili u svet neverovatnih igara.

Za bilo koju od konzola da se odlučite, imaćete priliku da uživate u avanturama bez granica i da se uverite u to zašto se o njima toliko priča.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana