PROMO! Vikend dodatnih popusta na CEO ASORTIMAN samo uz promo kod DODATNIH10%.
Samo online.

d h m s

Vertikalni zamrzivači

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 32

Set Ascending Direction
Page
po strani

Na raspolaganju su ti modeli većeg ili manjeg kapaciteta, a tvoje je samo da izabereš onaj koji je u skladu sa tvojim potrebama. Očekuje te široka ponuda renomiranih svetskih proizvođača, kao što su Gorenje, Bosch, Beko, ali i mnogi drugi.

Sve to prati i odgovarajuća cena, te svako može da nađe nešto za svoj džep i svoje potrebe. Pri izboru je značajno da obratiš pažnju koja je energetska klasa uređaja, kao i druge karakteristike i funkcionalnosti koje ti mogu biti važne.

U slučaju da ovakav tip zamrzivača ne odgovara tvom prostoru i potrebama, na raspolaganju su ti i horizontalni modeli, kao i ugradni zamrzivači koji se mogu smestiti tako da budu sastavni deo kuhinjskih elemenata.

Za više detalja i informacija o vrstama ovih uređaja i njihovim karakteristikama pročitaj naš vodič za kupovinu zamrzivača.

Pogledaj našu kompletnu ponudu, izbor modela i cena, i pronađi vertikalni zamrzivač koji će se savršeno uklopiti u tvoju kuhinju i ispuniti sve tvoje zahteve kada su u pitanju pravilno čuvanje namirnica i hrane.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana