!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Telefoni, smart satovi i tableti

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 1215

Set Ascending Direction
Page
po strani

Za praktičan poziv iz udobnosti vašeg doma, pogledajte naš izbor kućnih telefona. Naši digitalni bežični telefoni nude vam praktičan poziv bilo gde da se nalazite u kući ili, alternativno, naši žičani telefoni su takođe pouzdan izbor. Ponekad vas po celi dan kontaktiraju kompanije, kolege, prijatelji i porodica, i to može biti izuzetno naporno. Zašto ne biste dobili kućni telefon, tako da ih možete pozvati kada vama to odgovara. I sa ugrađenim sekretaricama, nećete propustiti poruku, pa ako ste van kuće ili ste zauzeti drugim stvarima, nećete morati da brinete o propuštanju bilo čega važnog. Mi posedujemo raznovrsne žičane telefone, a takođe i bežične, za sve one koji vole mogućnost kretanja po kući i obavljanja razgovora.

Međutim, ako želite da budete u pokretu i da ste u kontaktu sa drugima u svakom trenutku, zašto ne biste pogledali naš veliki izbor pametnih telefona i samo ćete biti na dodir od digitalnog sveta gde god da idete. I da biste u isto vreme imali handsfree i privatne pozive, zašto ne biste nabavili par slušalica sa ugrađenim mikrofonom, tako da možete obavljati višestruke zadatke gde god da se nalazite.

Pored kvalitetnih telefona, Tehnomanija ima puno dodataka za prilagođavanje vašeg uređaja. Možete pregledati izbor dodatne opreme za mobilne telefone iz našeg asortimana, koji uključuje memorijske kartice, punjače za mobilne telefone, futrole i maske i još mnogo toga. Kablovi i baterije drže fiksni uređaj u odličnom stanju godinama. Zaštitite novi mobilni telefon providnom folijom za ekran i lepom futrolom. Možete koristiti i VOIP uslugu za prijem poziva preko desktop računara. Ostanite povezani uz pomoć fiksnih, mobilnih telefona i raznovrsne dodatne opreme.

Posetite Tehnomaniju i sigurni smo da ćete iz bogatog asortimana odabrati proizvod koji će uspešno zadovoljiti sve vaše potrebe.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana