Uživaj u letu uz bazen. Rashladi se! Popust do 60% na odabrane bazene!

Escajg i kuhinjski pribor

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 30

Set Ascending Direction
Page
po strani

Izaberi escajg po svom ukusu

U Tehnomaniji te čeka širok asortiman klasičnog i elegantnog escajga, kao i pribora za jelo koje možeš kupiti kao pojedinačne komade ili u setu.

Uz njih ćeš na jednostavan način moći da aranžiraš sto, kako za specijalne ručkove i večere kada dolaze gosti, tako i za klasična porodična okupljanja i svakodnevne obroke.

Vrhunski spremljena šnicla, krompir i ostale namirnice neće mnogo vredeti ako ih sečeš tupim nožem. Zato je potrebno da u kuhinji imaš kvalitetan i pouzdan pribor.

Bilo da se radi o kašikama, viljuškama, noževima ili o nekoj drugoj vrsti kuhinjskog pribora, oni mogu biti različitih materijala i veličina, pa možeš pronaći one koji su potpuno od drveta, pribor sa plastičnim drškama u različitim bojama i slično.

Setovi mogu biti za 6 osoba, 12 osoba - zatim, sa različitim reljefnim detaljima ili bez njih, mnogo je raznovrsnih varijanti njihovog dizajna i izrade.

Pronađi ono što će se najbolje uklopiti u stil tvoje kuhinje i trpezarije i poruči escajg po komadu ili u setu za komforno i prijatno ručavanje.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana