!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

iPad

Pogledaj kao Grid List

15 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

iPad donosi napredan operativni sistem, moćan procesor i kvalitetnu kameru, pa je savršeno praktično rešenje za sve što zamisliš.

Iskoristi sve sjajne funkcije koje donosi iPad ili odaberi iPad Pro, za vrhunske performanse. Jedna od opcija je i iPad Air, tako da ti neće biti teško da odabereš model ovog uređaja koji će imati baš one karakteristike koje su ti najvažnije.

iPad cena reflektuje sve ono što ovi uređaji donose - izuzetan retina ekran koji će oživeti sve što radiš, prepoznatljivo sadejstvo hardvera i softvera karakteristično za kompaniju Apple, nove mogućnosti koje otvara zahvaljujući svojim sjajnim aplikacijama i funkcijama. Pored ovoga, izdržljivost i dizajn su na vrhunskom nivou.

Uživaj u idealnoj kombinaciji kompaktne veličine i odličnih performansi, uz koje će ti obavljanje širokog opsega aktivnosti biti višestruko jednostavnije, uz komfor i mobilnost.

Tehnomanija ti omogućava različite načine plaćanja, siguran proces online kupovine i odličan izbor iPad uređaja. Tvoje je samo da odabereš!

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana