DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

TV i video oprema

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 499

Set Ascending Direction
Page
po strani

Nosači i police za TV, kablovi i adapteri, sobne antene, punjači i daljinski upravljači su samo neki od dodatne opreme za televizore iz Tehnomanijine ponude. Poboljšajte vaše iskustvo gledanja i učinite da uživanje u svakodnevnom, omiljenom sadržaju postane lepše i jednostavnije iskustvo. Širok asortiman dodatne opreme za televizore po povoljnim akcijskim cenama.

Dodatna oprema za TV vam pomaže da izvučete najviše od televizora u vašem domu. Možete da uštedite prostor tako što ćete se rešiti starih ili obimnih zabavnih centara koristeći montažne komplete za postavljanje televizora sa ravnim ekranom na zidove. Ovi jaki, ali u isto vreme lagani nosači držaće televizor u bilo kojoj poziciji po vašoj želji. Police za televizore su dizajnirane za različite veličine i težine uređaja, a neke su specijalno oblikovane tako da se uklapaju u uglove i uske prostore. Oni su elegantan i stilski način kako bi se osiguralo da je vaš televizor uvek na pravom nivou radi pružanja maksimalnog zadovoljstva prilikom gledanja. Upotrebom adekvatne TV police, uvek ćete pronaći savršenu poziciju za televizor bez obzira na veličinu ekrana.

Produžite život televizora koji već posedujete koristeći specijalne adaptere. Bilo da imate novi televizor ili nove uređaje koje želite da povežete sa svojim trenutnim televizorom, možda ćete želeti da uključite neku dodatnu opremu kako biste postigli najbolje zabavno iskustvo. U tome će vam svakako pomoći veliki izbor raznovrsnih kablova iz našeg asortimana. Poboljšajte signal malih, nezavisnih i lokalnih stanica uz pomoć digitalnih antena kako biste ostali u toku sa događajima u vašem području. Ako su vam potrebni novi daljinski upravljači, zamenite istrošene uređaje univerzalnim daljinskim upravljačima za kontrolu nekoliko različitih uređaja.

Stvorite jedinstveni doživljaj zabave, a vaši prijatelji i porodica će sigurno uživati u kompletnom ugođaju koji ćete kreirati uz pomoć raznovrsne dodatne TV opreme iz Tehnomanije. 

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana