!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Rasveta

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 72

Set Ascending Direction
Page
po strani

Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućom rasvetom za različite prostorije u svom stanu, kući ili drugim pomoćnim objektima i prostorijama, imamo odlične predloge za vas.

U Tehnomaniji ćete pronaći sjajan izbor unutrašnje i spoljašnje rasvete, različitih vrsta lampi, sijalica i plafonjera za osvetljavanje vašeg prostora.

Odaberi odgovarajuću rasvetu za svoj dom, garažu i dvorište

Bilo da razmišljate o osvetljenju za napolje ili za unutra, složićete se da izbor odgovarajuće rasvete može biti veoma značajan, posebno kada želite da na pojedinim mestima sebi obezbedite posebnu atmosferu, dovoljno svetla ili da obezbedite manju potrošnju električne energije.

Dekorativna rasveta, velika i jaka svetla, kao i različite lampe i fenjeri za terase i dvorišta pružaju vam mogućnost da pronađete savršene modele za različite prostore i sve vaše potreba. Na raspolaganju su vam:

  • Lampe i plafonjere
  • LED sijalice i LED rasveta
  • Sijalice
  • Spoljašnja rasveta

Posebno obratite pažnju ukoliko želite ekonomično osvetljenje koje će vam omogućiti i uštedu struje. U tom slučaju predlažemo da detaljno pogledate ponudu LED rasvete i sijalica sa kojima će potrošnja sigurno biti manja.

Istražite sve mogućnosti različitih varijanti osvetljenja i pronađite idealno rešenje za sve prostorije u vašoj kući i stanu.

Osvetlite prostor po svom ukusu i uživajte u ugodnoj atmosferi svaki dan.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana