!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Električni bicikli

Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Prednosti električnih bicikala zbog kojih ćete ih obožavati

  • Možete preći veću udaljenost sa manje napora – Zahvaljujući motoru, uz manje snage preći ćete duže putanje, posebno ukoliko je u pitanju vožnja uzbrdo.
  • Mogućnost prilagođavanja nivoa asistencije – U skladu sa tim kako se osećate, prilagodite podešavanja tako da vam motor pruža taman onoliko podrške kako se ne biste zamarali više nego što vam odgovara.
  • Nema saobraćajne gužve – Sedište na vašem biciklu na baterije rezervisano je samo za vas. Zaboravite na gradski prevoz, gužvu i guranje, i stignite do posla, fakulte ili prijatelja brzo i lako sa svojim novim dvotočkašem. Jednostavno obiđite gužvu i nađite bolji način da provedete svoje vreme.
  • Ukoliko se baterija isprazni, jednostavno nastavite da okrećete pedale – Iako postoji određeni okvirni domet koji ovi uređaji imaju sa jednim punjenjem, ukoliko poželite da produžite vožnju, samo nastavite da okrećete pedale.
  • Zašita životne sredine – Smanjite emisiju CO2 i drugih štetnih gasova čineći dobro za okolinu i za svoje zdravlje.

Sa električnim biciklom održite dobre navike čak iako nemate vremena da redovno vežbate

E-bike je sjajno rešenje da praktikujete jednu od najzdravijih aktivnosti na otvorenom bez obzira na to u kakvoj ste formi.

Odlična je prilika za sve one koji žele da pređu veće razdaljine ili voze po nezgodnijem terenu, ali ih brine fizička spremnost. Ukoliko ne stižete da vežbate redovno i niste u zavidnoj kondiciji, sa elektro biciklom imaćete potrebnu asistenciju uz koju ćete moći da ispitate svoju izdržljivost.

Prava je stvar i za sve zaljubljenike u avanturističke vožnje koje podižu adrenalin i čine da doživite prirodu na drugačiji način. Pojedini modeli poseduju napredne opcije, kao što su ugrađene kamere, aplikacije i mogućnost da u svakom trenutku budete povezani sa svojim prijateljima i delite avanture putem društvenih mreža.

U skladu sa svojim željama i potrebama, odaberite električni bicikl koji će se savršeno uklopiti u vaš stil života i otkrijte nove načine uživanja u vožnji.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana