!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Baštenski alati i mašine

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 50

Set Ascending Direction
Page
po strani

Alati za baštu po pristupačnim akcijskim cenama - usisivači lišća, kosilice, trimeri za travu, testere i drugi aparati. Održavajte vaše dvorište u odličnom stanju sa paletom razlitičih korisnih proizvoda. Tehnomanija obezbeđuje sistem jednostavnog naručivanja preko svoje online prodavnice.

Osobe koje žive u stanovima često zavide ljudima sa kućama zbog dvorišta - videvši u njemu samo uživanje. Međutim, tu ima i posla, barem ukoliko želite da ono izgleda reprezentativno i prijatno. U tu svrhu se koriste navedeni proizvodi, čiju ponudu možete videti na našem sajtu. Prisutni su brendovi kao što su Villager, Einhell, Bosch, Iskra, Farm i mnogi drugi sjajni brendovi. Uz prave uređaje ni taj posao nije previše težak, a rezultat je sjajan.

Tehnomanija nudi mogućnost plaćanja na nekoliko različitih načina. Naši prodajni savetnici su tu da putem Call Centra odgovore na sva pitanja.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana