DODATNIH15% Promo kod na odabrane MOBILNE TELEFONE! Samo online.

d h m s

Manikir i pedikir

Pogledaj kao Grid List

4 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Ako ne pripadate ljudima koji poklanjaju punu pažnju pedikiru i manikiru, toplo preporučujemo da im se pridružite ubuduće. Naravno, ne pričamo o tome da se nužno ide kod profesionalaca u salone, to neka ostane rezervisano za prave zaljubljenike. Pričamo o kućnoj varijanti, uz kvalitetne uređaje za pedikir i manikir čiju ponudu možete pogledati na našem sajtu. Tu je set za manikir i pedikir, zatim elektronska turpija kao i dodatna oprema poput rolera za elektronsku turpiju. Posebno mesto u ovoj kategoriji zauzimaju masažeri za stopala.

Uređaji za manikir i pedikir će značiti za urednost i sređenost ali masažer za stopala predstavlja aparat za ozbiljno uživanje. Pored uživanja tu je i zdravstveni element. Ne samo što ovaj masažer neguje stopala, on neguje i vaš nivo stresa, maksimalnim opuštanjem i uživanjem.

Od prisutnih proizvođača spomenimo Remington, Panasonic, a tu je i prepoznatljivo ime u svetu nege stopala – Scholl. Dostupnu ponudu ovih brendova, Tehnomanija obezbeđuje po povoljnim cenama. Tu je i mogućnost odabira između nekoliko načina plaćanja. Sve ovo skupa, uz lak sajt za korišćenje, čini Tehnomaniju pravim mestom ako želite da napravite pravi izbor u ovoj oblasti.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana