Trotineti za decu i odrasle

Trenutno nema proizvoda u izabranoj kategoriji.

Trotineti za decu različitih uzrasta

U našoj širokoj ponudi trotineta nalazi se i više dečjih modela. Njihov zanimljiv i atraktivan dizajn učiniće igru u parku još interesantnijom i lepšom.

Mogu biti na dva ili tri točka, a razlikuju se i po tome za koji uzrast su namenjeni i koju nosivost imaju. Tako se mogu naći trotineti za decu od 3 i više godina, sa nosivošću do 20 kg, ali i više.

Među raznovrsnim modelima se izdvajaju i trotineti za devojčice kao i trotineti za dečake, a velika većina po dizajnu može biti univerzalna.

Neki od trotineta za decu imaju i svetleće točkove što dodatno doprinosi njihovoj atraktivnosti.

Koje su prednosti dečijih trotineta?

Osim što predstavljaju sjajan način za razonodu najmlađih, trotineti za decu imaju i druge pozitivne strane. Deca su uz njih aktivnija, razvijaju motoriku, koordinaciju, balans i upravljanje.

Ova pozitivna dejstva su značajna za sve uzraste a posebno kada su deca mala.

Kako izabrati idealan trotinet za odrasle?

Iako su ih nekada koristila samo deca, danas je situacija potpuno drugačija. Trotinete voze i odrasli, a veliki izbor vrsta i karakteristika omogućava izbor idealnog trotineta za različite ukuse.

Standardni trotineti za odrasle se razlikuju po boji, nosivosti i brendu. Specifični su po tome jer nemaju motor, pa je kretanje moguće odgurivanjem nogom, čime se reguliše kako sam način kretanja, tako i brzina. Odlični su za rekreaciju, jer iako se vozimo takođe smo i fizički aktivni.

Posebno treba voditi računa kada je u pitanju dozvoljena težina. Neki modeli trotineta imaju nosivost do 100 kg, a kod određenih modela nosivost može biti i veća.

Pored raznovrsnih trotineta za decu i odrasle, u Tehnomaniji možete pronaći i odlične modele električnih trotineta koji su hit svuda u svetu, pa i kod nas.

Mogućnosti su brojne, izbor je samo vaš.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana