!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Klime, grejanje i kvalitet vazduha

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 223

Set Ascending Direction
Page
po strani

Vazduh je jedan od četiri osnovna elementa i onaj na koji prirodno najmanje obraćamo pažnju – jer se ne vidi. Ali upravljanje vazduhom u svom domu je itekako preduslov za kvalitetan svakodnevni život. Za to služi niz uređaja renomiranih svetskih proizvođača. Vazduh možete pre svega zagrejati ili ohladiti. Tokom teških letnjih žega okrenite se nekoj od kvalitetnih klima koje imamo u ponudi i donesite komfor i normalno funkcionisanje u svoj dom čak i kada je napolju 40 stepeni. Tokom zime klima uređaje možete koristiti i za grejanje mada mi preporučujemo neki od niza grejnih tela specijalizovanih za taj zadatak. Na raspolaganju su TA peći uljani i norveški radijatori peći na pelet čvrsto gorivo plinske peći kvarcne i obične grejalice kamini.

Klime i uređaji za grejanje svakako predstavljaju fokus ove kategorije ali nikako se ne smeju zanemariti ni aparati za prečišćavanje i poboljšavanje vazduha. Isprobajte stvari kao što su jonizatori ovlaživači ili odvlaživači vazduha i iskusite razliku između kvaliteta vazduha pre i posle njih. Aspiratori za kupatilo sobni i spoljni ventilatori – tu su da zaokruže ponudu.

Tehnomanija nudi širok izbor brendova i modela a sve to uz pristupačne cene. Kada na to dodamo i sigurno naručivanje bez skrivenih troškova kao i mogućnost odabira između nekoliko različitih načina plaćanja – dobija se pravo mesto za kupovinu.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana