!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Grejalice

Pogledaj kao Grid List

23 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Odličan izbor grejalica različitih vrsta i modela 

Pronađi savršenu grejalicu za bilo koji kutak svog doma ili kancelarije i uživaj u prijatnoj toploti kada god da je to potrebno. 

Sjajno su rešenje za dogrevanje različitih prostorija, a raznovrstan izbor modela pruža ti mogućnost da odabereš baš onu koja će idealno odgovarati tvojim potrebama. 

Koje grejalice možeš pronaći u Tehnomaniji? 

Prelazna godišnja doba su upravo ono vreme kada su grejalice nezamenljive. Njihova velika prednost su uglavnom manje dimenzije i mogućnost premeštanja iz prostorije u prostoriju po potrebi. 

Različiti modeli i tehnologije su tu da obezbede prijatnu temperaturu i toplotu tokom jesenjih i prolećnih dana, a mnogi ih koriste i kao dodatno grejno telo u nekim prostorijama tokom zime. Na raspolaganju su ti: 

 • Konvektorske grejalice
 • Kvarcne grejalice
 • Keramičke grejalice
 • Kaloriferi
 • Grejalice za kupatilo 

Neke od njih mogu biti podne, dok neke imaju mogućnost postavljanja na zid. 

U zavisnosti od tvojih potreba, prostora koji želiš da greješ ili dogrevaš, ali i funkcionalnosti određenih modela ovih uređaja, u Tehnomaniji imaš mogućnost da pronađeš idealan izbor za tvoj prostor. 

Najvažnije karakteristike pri kupovini grejalice 

Pre nego što se odlučiš za određenu električnu grejalicu važno je da obratiš pažnju i na njene karakteristike koje ti mogu biti značajne tokom korišćenja. Neke od njih će sigurno doprineti i njihovoj lakšoj i komfornijoj upotrebi. 

Kako je izbor modela i brendova zaista veliki i ove karakteristike se mogu razlikovati od modela do modela - među najvažnijima se izdvajaju sledeće: 

 • Snaga grejalice - U zavisnosti od ove karakteristike zavisiće i njena efikasnost i moć da zagreje određeni prostor 
 • Termostat - Doprinosi održavanju određene, prethodno podešene, temperature u prostoru 
 • Tajmer - Omogućava podešavanje vremena rada grejalice unapred 
 • Podešavanje brzine rada - Odlična opcija koja ti omogućava da u zavisnosti od potreba odabereš jači ili slabiji rad, a samim tim i kontrolišeš jačinu grejanja 
 • Zaštita od pregrevanja - Nezaobilazna stavka koja pruža sigurnost i bezbednost pri korišćenju i doprinosi dužem trajanju ovih uređaja. Najčešće se ogleda u mogućnosti njenog automatskog isključivanja nakon određenog vremena rada 
 • Zaštita od prevrtanja - Takođe izuzetno značajna karakteristika kada je u pitanju bezbednost. Nemaju je svi modeli, a podrazumeva automatsko isključivanje u slučaju da se uređaj prevrne 
 • Tihi režim rada - Uz ovaj režim nema buke i odlična je opcija za sve one prilike kada želiš da imaš mir i da ništa ne remeti tvoje trenutke odmora 

Podsećamo i da je pri odabiru važno da uzmeš u obzir i dimenzije ovih uređaja, kako ne bi bilo problema pri njihovom smeštanju u odgovarajuću prostoriju. 

Zaboravi na prohladne dane i česte promene temperature tokom prelaznih godišnjih doba. U Tehnomaniji te očekuje raznovrstan izbor sjajnih grejalica, većih i manjih modela, sa kojima ćeš u svom domu uvek imati prijatnu temperaturu. 

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana