DODATNIH15% Promo kod na odabrane MOBILNE TELEFONE! Samo online.

d h m s

Auto-oprema

Pogledaj kao Grid List

23 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Kada kupite automobil – posao je daleko od gotovog. Ako hoćete potpuno iskustvo morate da ga upotpunite sa dobrom auto opremom. Prvo i osnovno tu su gume. Ako nabavite loš auto radio šteta će biti u tome što muzika neće biti baš super. Ako nabavite loše gume šteta može da bude mnogo ozbiljnija. Stoga je ovo prvo polje na koje treba obratiti pažnju. Tehnomanija nudi širok izbor kvalitetnih brendova i modela po povoljnim cenama.

Spomenuti autoradio je možda manje bitan nego gume ali daleko od toga da je nebitan posebno za ljubitelje muzike. Dobar autoradio može pružiti kvalitetan zvuk koji će učiniti vožnju boljom i opuštenijom ali i lep dizajn koji će se odlično uklopiti u kontrolnu ploču automobila. A prava stvar nastupa kada ga uparite sa kvalitetnim i izdržljivim zvučnicima. U auto opremu ulaze i stvari kao što su GPS navigatori koji mogu biti od velike pomoći ali i bezbedna auto sedišta za decu ako imate mališane.

Automobil možete opremiti i nekim zanimljivim proizvodima kao što je auto kamera za snimanje vožnje a nekim stvarima ga morate opremiti kako ne bi naleteli na probleme sa zakonom poput lanaca za sneg. Veliki izbor brendova kao što su Michelin, Pioneer, Garmin, Roadstar, Tigar, JVC uz još veći izbor pojedinačnih uređaja garantuje pronalažanje pravog izbora za svačije potrebe i ukuse.

Kupovina je sigurna, a postoji i mogućnost odabira između nekoliko različitih načina plaćanja.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana