DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Softveri

Pogledaj kao Grid List

6 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Bez obzira da li imate laptop, desktop računar, tablet ili pametni telefon, Tehnomanija poseduje izbor najnovijih operativnih sistema i Office paketa za neometan i efikasan rad na svim vašim uređajima.

Korišćenje računara kod kuće nikada nije bilo lakše zahvaljujući najnovijim operativnim sistemima iz Microsofta, a igranje je sada još bolje sa Windows-om 10 jer je unakrsno kompatibilan sa Xbox One konzolom. Windows 10 je najnoviji operativni sistem kompanije Microsoft. Kompatibilan je sa svim desktop računarima i laptopovima i dolazi na praktičnom USB stiku za jednostavnu instalaciju. Ako ste upoznati sa ranijim operativnim sistemima Windowsa, biće vam drago da vidite povratak start dugmeta i meni. Bez obzira da li ste gejmer, radite poslovni projekat ili nešto sasvim drugo na računaru, Windows 10 operativni sistem će vam otvoriti jedan potpuno novi svet. Takođe, svakako treba napomenuti u ponudi Tehnomanije i Windows 7 i 8 operativne sisteme, koji se i dalje aktivno koriste na mnogim računarima.

Šta god da koristite na računaru, verovatno je da ćete u određenoj fazi morati da koristite office paket. Bilo da je za kancelariju ili za povremenu upotrebu u kući, Mikrosoft office paket pruža vam moćne i korisne alate za obavljanje niza poslovnih zadataka. Office softver obuhvata Word, Excel, Power Point, Outlook i druge alate, koji su uspostavljeni kao standard i idealno rešenje za obavljanje kancelarijskih i drugih poslovnih zadataka.

Sveobuhvatni paket Microsoft Office programa koji će se pobrinuti za sve potrebe obavljanja kancelarijskog posla i posla kod kuće, kao i Microsoft operativne sisteme, možete naći kod nas po pristupačnim cenama.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana