DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Ugradni setovi

Pogledaj kao Grid List

11 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Savršen spoj stila i funkcionalnosti

U ponudi Tehnomanije pronaći ćete ugradne setove, gde se estetika susreće sa savremenim kuvarskim inovacijama. Uživajte u iskustvu kuvanja sa vrhunskim ugradnim rernama i pločama, dizajniranim da unaprede vašu kulinarsku avanturu.

Odabir savršenog seta za kuvanje

1. Tipovi ploča: Staklokeramičke i indukcione

Naša ponuda nudi vrhunske staklokeramičke i indukcione ploče, prilagođene različitim potrebama prilikom kuvanja. Staklokeramičke ploče nude izdržljivost i lako održavanje, dok su indukcijske ploče energetski efikasnije i omogućavaju precizno kontrolisano kuvanje.

2. Dimenzije i dizajn

Birajte između različitih dimenzija i elegantnog dizajna kako biste pronašli savršenu kombinaciju koja se uklapa u vašu kuhinju. Naši ugradni setovi predstavljaju spoj funkcionalnosti i estetike.

3. Napredne funkcije

Iskoristite prednosti naprednih funkcija kao što su brzi režim zagrevanja, precizno podešavanje temperature i intuitivni kontrolni paneli. Vaše kulinarsko iskustvo će dostići novi nivo uz ove inovacije.

Kako odabrati savršen set za kuvanje?

Prilikom biranja ugradne rerne i ploče, važno je razmotriti nekoliko ključnih faktora kako biste osigurali da vaša kupovina ispunjava sve vaše potrebe.

1. Prostor i dimenzije

Merenje dostupnog prostora u vašoj kuhinji je prvi korak. Izaberite set koji se lako uklapa i istovremeno pruža dovoljno prostora za udobno kuvanje.

2. Potrebe za kuvanjem

Razmislite o svojim navikama kuvanja. Da li preferirate brzo kuvanje uz indukcijsku ploču ili tradicionalni pristup sa staklokeramičkom pločom? Prilagodite svoj izbor svojim ličnim potrebama.

3. Dodatne funkcije

Ispitajte dodatne funkcije koje nude ugradne rerne i ploče. Uzmite u obzir pametne tehnologije, samostalno čišćenje ili programabilne opcije koje olakšavaju kuvanje.

Održavanje i čišćenje

Da biste produžili životni vek vašeg ugradnog seta, redovno održavanje i čišćenje su ključni. Saznajte više o pravilima čišćenja staklokeramičkih i indukcionih ploča, kao i savetima za održavanje vašeg ugradnog seta u vrhunskom stanju.

Uživajte u fenomenalnom iskustvu kuvanja sa našom ponudom ugradnih rerni i ploča, gde se funkcionalnost susreće sa sofisticiranim dizajnom. Spremni ste za korak ka savremenom kulinarskom iskustvu!

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana