!!!PROMO!!! Iskoristite dodatnih 10% popusta na već snižene cene TELEVIZORA uz PROMO KOD.
Uskoro! Pratite nas!

h m s

!!!PROMO!!! Iskoristite promo kod DODATNIH10% i ostvari 10% popusta na već snižene cene odabranih TELEVIZORA. POGLEDAJ PONUDU

Parne stanice

Pogledaj kao Grid List

21 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Kada je pegla sa parnom stanicom pravi izbor?

Zbog svojih izuzetnih performansi koje višestruko olakšavaju peglanje veša, pa čak i najzahtevnijih komada, parna stanica je odličan izbor. 

Ipak, za sigurnost da je baš ovaj uređaj ono što ti je potrebno, predlažemo da odgovoriš na sledeća pitanja: 

  • Da li redovno imaš velike količine veša za peglanje? 
  • Da li često peglaš zahtevne komade kao što su košulje, poslovna odela, posteljina? 
  • Želiš li da značajno smanjiš količinu energije i vremena koje ulažeš u peglanje veša? 

Ukoliko je odgovor potvrdan na bar dva pitanja, onda je ovaj uređaj investicija koja će ti se višestruko isplatiti. 

Odaberi neku od sjajnih parnih stanica iz našeg asortimana i počasti sebe dodatnim vremenom koje možeš iskoristiti za šetnju, brigu o sebi ili uživanje sa najmilijima. I sve to u savršeno ispeglanoj odeći. 

Karakteristike parnih stanica koje će ti olakšati izbor odgovarajućeg modela

Za izbor najbolje parnu stanicu u skladu sa svojim potrebama, predlažemo da uzmeš u obzir sledeće karakteristike: 

Količina pare koju parna stanica ispušta 

Jednostavno - veća količina ispuštene pare i snažniji udar pare znače da ćeš nabore lakše ispraviti. Ipak, za neke komade garderobe dovoljne su i niže vrednosti ovih parametara. 

Možeš odabrati i model sa regulatorom pare za lakše prilagođavanje količine iste svojim potrebama i karakteristikama konkretnog materijala koji peglaš. 

Mogućnost samočišćenja 

Većina parnih stanica pogodna je za upotrebu sa vodom sa česme. Kako je voda sa našeg podneblja poznatija kao tvrđa, samočišćenje je odlična opcija koja će ti olakšati održavanje parne stanice i produžiti njen vek trajanja. 

Jednostavnim pritiskom na dugme ili pražnjenjem posebnog rezervoara, očistićeš kamenac za tren oka. Pojedini modeli imaju i indikator koji će te na vreme obavestiti kada je potrebno čišćenje. 

Savremena tehnologija prilagođavanja temperature 

Odlična stvar je što kod određenih modela nećeš morati da brineš o tome koja je temperatura najpogodnija za konkretan komad garderobe, kao ni da li ćeš oštetiti osetljive materijale. 

Zahvaljujući tehnologiji koja omogućava da temperatura savršeno odgovara različitim materijalima i osigurava da ne progoriš čak ni svilu, možeš bezbrižno peglati sve u jednom potezu. Bez pojedinačnog podešavanja temperature i bez sortiranja veša. 

Automatsko isključivanje

Ukoliko ti se često dešava da se zapitaš da li ti je isključena pegla kada završiš sa peglanjem, definitivno se odluči za neki od modela sa ovom fantastičnom funkcijom. Nastavi sa svojim aktivnostima bezbrižno, čak i kada ne možeš sa sigurnošću da tvrdiš da je parna stanica isključena. Ona će se jednostavno isključiti sama kada senzori detektuju da je ne koristiš. 

Dodatne funkcije za jednostavniju upotrebu

Odaberi uređaj sa mogućnošću zaključavanja i jednostavnim potezom osiguraj da tvoja parna stanica ne mrda prilikom transporta, skladištenja ili ukoliko je ostaviš u blizini radoznalih ručica. 

U skladu sa količinom veša koju peglaš odjednom, odaberi model sa manjim ili većim kapacitetom rezervoara za vodu. Kapaciteti uglavnom variraju od 1,4 l do 2,5 l tako da ćeš uz peglu sa parnom stanicom svakako moći da opeglaš značajnu količinu veša uz samo jedno punjenje rezervoara. 

Ako ti se dogodi da se rezervaoar za vodu isprazni tokom samog peglanja, ne brini. Većina modela ima mogućnost dopune dok je uređaj uključen, te za svega par minuta možeš da nastaviš sa peglanjem. 

Istraži našu sjajnu ponudu, odaberi parnu stanicu koja će uneti pravu revoluciju u tvoj proces peglanja i uživaj u dodatnom vremenu za sebe.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana