Klima uređaji

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 66

Set Ascending Direction
Page
po strani

Tražite standardne, inverter, pokretne klime za vaš dom? Sajt Tehnomanije vam nudi veliki izbor klima uređaja po povoljnim akcijskim cenama, a u našem vodiču za izbor klima uređaja možete saznati sve važne informacije kako biste pronašli najbolju klimu za svoje potrebe.

Temperature sa godinama postaju sve veće. Da li su razlog za to klimatske promene i ko je kriv za to - nije toliko važno za prosečnog čoveka, važno je da su tropska leta sve normalnija pojava. Sa druge strane, ni oštre zime nisu stvar prošlosti, a klima vam može pomoći i za zagrevanje prostorija, iako se obično posmatra kao uređaj koji spašava od letnjih vrućina.

Tehnomanija nudi nekoliko tipova klima uređaja. Tu su standardne, zatim inverter klime ali i pokretne. Inverter je tehnologija novije generacije koja omogućava brže dostizanje željene temperature ali i troši manje struje, odnosno efikasnije hladi/greje. Takođe, inverter klime mogu da rade na manjim temperaturama od standardnih. Sa druge strane i standardne klime ostaju dobar izbor za postizanje komforne temperature, pogotovu kada se uzme u obzir da su nešto jeftinije od invertera.

Ono na šta treba obratiti pažnju nezavisno od toga koji je tip u pitanju je kapacitet hlađenja/grejanja, odnosno koliko klima dobro hladi ili greje. Još jedna značajna stvar je energetska klasa. Pojedini mogu imati i dodatne pogodnosti: funkcija odvlaživanja, antibakterijski filter, itd.

Broj brendova koji se bavi proizvodnjom ovih uređaja je zaista veliki. LG, Vivax, Samsung, Hisense, Haier, Midea, Tesla, Whirlpool i mnogi drugi. Velika ponuda omogućiće lako pronalaženje pravog izbora, a tu je i mogućnost biranja između različitih načina plaćanja.

Istražite celokupnu ponudu i odaberite pravi model klima uređaja za sebe.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana