!!!PROMO!!! Iskoristi promo kod DODATNIH15% i ostvari 15% popusta na odabrane SMART TELEFONE. POGLEDAJ PONUDU

Štampači

Pogledaj kao Grid List

9 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Štampači po cenama koje će tvoju kupovinu učiniti odličnom investicijom čekaju te u Tehnomaniji. Odaberi inkJet, laserski štampač ili multifunkcijski uređaj u skladu sa svojim potrebama. Čeka te odlična ponuda različitih modela, tu su Canon štampači, Epson, HP ili Brother.

Glavno pitanje kod kupovine ovih uređaja uglavnom je da li odabrati multifunkcijski uređaj koji može da štampa, kopira, skenira, odnosno koji ima više funkcija ili klasičan štampač. Ova odluka zavisi od tvojih potreba, pa ih realno proceni kako bi odabir uređaja bio lakši.

Takođe, nedoumica može biti i da li da se odlučiš za InkJet ili laserski štampač. Svaki od ovih uređaja ima svojih prednosti. InkJet važi za bolju opciju za boje i žive slike, ali je sporiji u odnosu na laserski štampač. InkJet je uglavnom i povoljnija opcija.

Laserski štampači su precizniji, brži, ali i cenovno su uglavnom u višem rangu. Svakako, konačan izbor zavisi od tvojih potreba i prioriteta. U našem asortimanu čekaju te kvalitetni InkJet i laserski štampači, tvoje je samo da odabereš odgovarajući model i način plaćanja koji ti odgovara.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana