DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Bazeni i dodatna oprema

Pogledaj kao Grid List

15 Rezultata

Set Ascending Direction
po strani

Tehnomanija vam je pripremila sjajan izbor bazena za dvorište, bazena za decu, kao i prateću opremu za bazene.

Ukoliko vam je leto omiljeno godišnje doba, sigurni smo da ga ne možete zamisliti bez kupanja, sunčanja i opuštanja sa porodicom i prijateljima.

Bez obzira da li vas očekuje odlazak na more ili ste se upravo vratili, zašto sebi ne biste omogućili još neki dan uživanja u suncu i lepom vremenu.

Šta je važno znati pre postavke bazena za dvorište?

Pre nego što se upustite u proceduru postavke, sklapanja i punjenja bazena, najvažnije je da pročitate uputstvo.

Veoma je značajno odabrati odgovarajuće mesto za bazen. Ono treba da omogućava da njegovo korito bude postavljeno na ravnu, po mogućstvu betonsku, podlogu. Još bolje je ukoliko koristite prostirku za bazen, koja može biti od velike pomoći pri njegovoj zaštiti od sitnih kamenčića ili drugih oštećenja.

Ne zaboravite ni da vodite računa o higijeni, prečišćavanju vode i hemikalijama koje koristite za to.

Koja dodatna oprema za bazene vam je potrebna?

Bilo da kupujete porodični ili bazen za decu, sigurno znate da je dobro imati i određene dodatke koji će vam pomoći u održavanju čistoće vode i očuvanju vašeg bazena. Izdvajamo sledeće:

  • Prekrivači za bazene - Štite vodu od upadanja lišća i drugih prljavština
  • Prostirke za bazen - Zaštita dna, tj. korita bazena od oštećenja
  • Filteri za pumpu – Prečišćavaju vodu i pomažu u održavanju higijene bazena
  • Hemija za bazene - Najčešće je u tabletama i koristi se kao inhibitor korozije i algi, za dezinfekciju vode, reguliše njenu PH vrednost

Šta treba da znate ako kupujete porodični bazen?

Ukoliko vam treba rešenje za letnje vreline i način da ih lakše podnesete, vašem dvorištu nedostaje jedan bazen. Svi oni koji imaju dovoljno prostora da sebi omoguće ovaj mali luksuz, ne treba da oklevaju.

Bazeni za dvorište mogu biti različitih dimenzija i dubina. Karakterišu ih različite vrste konstrukcija i materijala, od onih sa metalnim okvirom, do modela na naduvavanje. Kako biste odabrali odgovarajuću vrstu i oblik bazena, pogledajte naš detaljni vodič kako da odaberete najbolji bazen za vaše potrebe.

Zovu ih još i montažni ili nadzemni bazeni. Najčešće su pravougaonog ili kružnog oblika, a bez obzira na njihovu veličinu i dimenzije, predstavljaju idealno rešenje za leto. Zabavu na vodi će upotpuniti i sve zanimljiviji dušeci za vodu, koji svake godine privlače sve više pažnje svojim atraktivnim oblicima i dizajnom, ali i mnogo toga još.

Učinite vrućine podnošljivim, a trenutke opuštanja lepšim i zabavnijim.

Bazeni za decu - Najbolja letnja razonoda za mališane

Najmlađi su možda najneumorniji kada je u pitanju zabava u vodi. Ako želite da im priuštite sjajan način da se osveže i zabave, bazen za decu je odličan predlog.

Dečiji bazeni su na naduvavanje i mogu biti različitih oblika i dimenzija. Predstavljaju pravi način da najmlađima omogućite sate i sate nezaboravne letnje zabave.

Posebno se mogu naći i bazeni za bebe, koji su manji, često imaju posebnu zaštitu u vidu krova, kako mališani ne bi bili izloženi prejakom suncu.

Pronađite pravi model bazena za svoje dvorište u Tehnomaniji i uživajte u toplim danima i letu na najbolji mogući način.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana