DODATNIH15% Promo kod samo online na odabranu Beko i Gorenje belu tehniku.

d h m s

Mašinice za šišanje i trimeri

Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-23 od 208

Set Ascending Direction
Page
po strani

Želite da uvek izgledate uredno? Odaberite trimer baš po vašim potrebama za bradu, kosu i telo i postignite maksimalnu preciznost bez posećivanja profesionalnih salona.

Trimeri predstavljaju neizostavan uređaj za sve koji su perfekcionisti u vezi svog izgleda – bilo da je u pitanju trimer za bradu, kosu ili telo. Međutim, ovo je proizvod koji bi zaista preporučili i onoj drugoj, većoj grupi ljudi.

Najbolji primer su ljudi koji dobiju trimer za poklon, a nikada nisu razmišljali da ga kupe sami. Prvo pomalo, a zatim sve više i više, počnu da ga upotrebljavaju za fino doterivanje brade i tela ili za šišanje u kućnoj varijanti. Trimer za bradu omogućiće najbolji mogući izgled i urednost. Pored generalne estetike, to je nešto što itekako znači u pojedinim situacijama pogotovu ako se bavite određenim tipom posla. Trimer za kosu potencijalno može eliminisati posete frizeru – što može uštedeti novac ali i živce, ako je frizer od onih pričljivijih. Trimer za telo je tu za potpuno sređivanje a u ponudi su i multitrimeri koji objedinjavaju više različitih funkcija u sebi.

Što se tiče proizvođača – Braun, Rowenta, Philips, Remington, Panasonic i još mnogo drugih. Velik izbor brendova i pojedinačnih modela obezbediće da svako pronađe pravu stvar za sebe i svoje potrebe.

Naš sajt pruža sigurnu kupovinu - koju ne prate nikakvi skriveni troškovi. Postupak je jednostavan, a tu je i mogućnost biranja između nekoliko različitih platežnih opcija.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana