DODATNIH15% Promo kod na odabrane MOBILNE TELEFONE! Samo online.

d h m s
 

Politika kolačića (cookies)

Koristimo kolačiće kako bismo ti omogućili što bolje korisničko iskustvo pregledanja i pretraživanja sadržaja na sajtu www.tehnomanija.rs, kao i njegovo pravilno funkcionisanje.

Kolačići su informacije koje neka veb-stranica koju posećuješ šalje tvom računaru, pametnom telefonu ili tabletu u svrhu poboljšavanja tvog korisničkog iskustva i potreba.

Poštujemo tvoju privatnost i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo tvoj pristanak pre slanja kolačića.

Ukoliko blokiraš kolačiće, i dalje možeš da pristupaš našem sajtu i pregledaš sadržaj, ali postoji mogućnost da određeni segmenti sajta neće najbolje funkcionisati. Važno je i da znaš da u svakom trenutku možeš promeniti postavke svog internet pretraživača i da imaš mogućnost da biraš da li ćeš čuvati kolačiće ili ne.

Takođe, upravljanje kolačićima i promene podešavanja koje se odnose na prihvatanje ili isključivanje prethodno prihvaćenih kolačića možeš izvršiti u okviru tvog profila, u sekciji Privatnost.

 

Ukoliko želiš da saznaš više o svim vrstama kolačića koji se koriste na našem sajtu, detaljnije informacije možeš pročitati u produžetku ili u specifikaciji kolačića.

Obavezni kolačići


Ovi kolačići su ključni za pravilno funkcionisanje veb-sajta i ne mogu da se isključe u našim sistemima.

Imaš mogućnost da svoj pretraživač podesiš tako da blokira ove kolačiće ili te upozorava na njih, ali u tom slučaju je moguće da određeni delovi sajta neće ispravno funkcionisati. Obavezni kolačići ne čuvaju nikakve informacije koje bi omogućile tvoju ličnu identifikaciju.

Statistički kolačići


Ovi kolačići beleže različite statističke podatke i omogućavaju nam da beležimo broj poseta veb-sajtu i analiziramo saobraćaj i promet sa ciljem merenja i unapređivanja funkcionisanja sajta. Zahvaljujući njima možemo da saznamo kako se posetioci kreću po sajtu i koje su stranice najviše posećene.

Podaci koje prikupljaju ovi kolačići su anonimni. Ukoliko ne dozvoliš ove kolačiće, nećemo moći da znamo kada posećuješ naš sajt, niti da pratimo njegovo funkcionisanje.

Marketing kolačići


Mogu biti postavljeni na naš veb-sajt od strane partnerskih sajtova za oglašavanje. Oni se koriste kako bi se kreirao profil tvojih interesovanja i navika, a sve u cilju prikazivanja adekvatnih reklama na drugim sajtovima.

Kako se mogu obrisati kolačići?


Sve postavke kolačića i informacije o istim možeš pronaći u podešavanjima tvog internet pretraživača ili klikom na „Pomoć”. Više o brisanju kolačića, možeš pročitati ovde.

Koju korist ti imaš ukoliko prihvatiš kolačiće?

  • Uređaj koji koristiš, pametni telefon, laptop, desktop računar ili tablet, pamte sve informacije koje su unete, tako da sledeći put kad se vratiš na neki veb-sajt nećeš morati da ih ponovo unosiš.
  • Sadržaj se prilagođava tvojim preferencijama i plasiraju ti se informacije u skladu sa tvojim profilom.
  • Dobijaćeš promocije i specijalne akcije koje odgovaraju tvojim navikama kupovine.


© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana