Tehnomanija Crni petak
Crni petak Tehnomanija

CRNI PETAK


KADA JE CRNI PETAK 2024?

Petak nakon američkog praznika Dana zahvalnosti, ili poslednji petak u novembru, naziva se Crni petak.
2024. godine Crni petak će biti 29. novembra.

Šta možeš očekivati za Crni petak?

Ovo je dan u godini kada će svi ljubitelji tehničkih, elektronskih, ali i mnogih drugih proizvoda moći sebe da obraduju brojnim novitetima po veoma atraktivnim cenama.

Crni petak 2024. je idealna prilika da svoj dom opremiš uređajima koji će olakšati obaveze u kući, ali i ulepšati trenutke opuštanja. Televizori, telefoni, laptopovi, bela tehnika i usisivači su samo deo naše bogate ponude.

I ne samo to. Crni petak će biti i savršen dan za početak kupovine poklona za Novu godinu. Razmišljaj unapred.

Koliko traju popusti za Crni petak?

Za Crni petak Tehnomanija sprema neodoljive pogodnosti. Vreme trajanja popusta svake godine zavisi od trgovina, prodavnica ili šoping-centara u kojima kupuješ. U Tehnomaniji se Crni petak svake godine pretvara u pravi kupoholičarski spektakl, pa su prethodnih godina specijalni popusti trajali čak nekoliko dana.

A kako će izgledati Crni petak 2024? Strpi se, to je još uvek tajna.

Pribeleži ovaj datum u svoj podsetnik i ne propusti priliku za sjajnu kupovinu po specijalnim cenama.

Planiraj svoju kupovinu na vreme

Pripremi spisak svih proizvoda koje želiš da kupiš za Crni petak. Tako se neće desiti da nešto zaboraviš. Takođe, dobro je da imaš bar po jednu alternativu za svaki od tvojih favorita, jer se tokom Crnog petka dešava da brzo ponestanu zalihe. Ko još želi da propusti fenomenalna sniženja?

Savet plus: Ukoliko kupuješ online, veoma je važno da si već registrovan/a na sajtu jer svoju kupovinu tokom Crnog petka možeš brže da završiš. Na nalogu već postoje svi potrebni podaci o tebi, pa nema dodatnog trošenja vremena na popunjavanje istih.


© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana