PROMO! Vikend dodatnih popusta na CEO ASORTIMAN samo uz promo kod DODATNIH10%.
Samo online.

d h m s

Lifestyle

Pogledaj kao Grid List

rezultati 47-69 od 149

Set Ascending Direction
po strani

Ukoliko želite da budete aktivniji, bavite se sportom ili slobodno vreme ispunite nekim vidom rekreacije, opremite se odgovarajućim spravama i uređajima koje će vam vreme učiniti lepšim i zanimljivijim.

Bilo da vam je cilj da započnete redovno vežbanje i treniranje, svoj dom opremite pametnim uređajima ili svoje slobodne trenutke obogatite raznim drugim rekreativnim aktivnostima, kao što su vožnja trotineta ili bicikla, na pravom ste mestu.

Izaberite najbolju opremu za neponovljive trenutke razonode i rekreacije

Sigurni smo da svako od nas pored brojnih obaveza svoje slobodne momente želi da iskoristi na dobar i kvalitetan način. Ponekad je to vreme idealno za druženje sa prijateljima, a nekad za aktivnosti koje će vam napuniti baterije i učiniti da se osećate bolje i da budete u formi.

Zato vam donosimo raznovrstan izbor sjajnih uređaja sa kojima ćete moći da se prepustite aktivnom treningu ili nekim drugim mirnijim i pasivnijim načinima opuštanja i rekreacije.

  • Bicikli – Čekaju vas modeli za odrasle, dečiji, električni bicikli kao i kompletna oprema potrebna za njih
  • Fitnes oprema – Eliptični trenažeri, gladijatori, sobni bicikli, steperi, kao i dodatna oprema za fitnes i brojni rekviziti su samo deo naše ponude
  • Trotineti – Tu su nezaobilazni električni trotineti, kao i oni standardni, za decu i odrasle

Pored svega navedenog, ne smemo zaboraviti ni zaljubljenike u pametne uređaje i putovanja, bilo ona kratka, vikend, ili daleke destinacije. Na ovom mestu ćete pronaći i zanimljiv izbor smart uređaja, putnog programa, pa vas očekuje i odlična ponuda smart utičnica, smart rasveta, kofera, torbi za putovanje i rančeva najrazličitijih materijala, veličina i boja.

Obradujte sebe i svoje najmilije zanimljivim poklonima zahvaljujući kojima ćete vaše slobodno vreme provoditi na kvalitetniji način.

Bilo koji vid rekreacije i razonode da je vaš izbor, nađite dobro društvo, odaberite sve što vam je potrebno u Tehnomaniji i maksimalno uživajte u trenucima opuštanja.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana