MINUTI SU ŽUTI, POŽURI I KUPI! Žuta minuta traje do 16.6.

d h m s

IT & Gaming

Pogledaj kao Grid List

rezultati 47-69 od 2603

Set Ascending Direction
po strani

U skladu sa svojim životnim stilom odaberi praktičan i prenosan laptop Ili moćan desktop računar koji će odgovoriti na sve tvoje zahteve. 

Odaberi određeni kapacitet memorije, performanse i pronađi idealan model računara za sebe, bez obzira da li uređuješ fotografije visoke rezolucije, koristiš moćne programe ili ti je računar potreban za surfovanje internetom i jednostavniju obradu dokumenata. 

Ukoliko ti je ekonomičnost kada su u pitanju prostor i težina u pitanju važni, tablet može biti idealno rešenje za tebe. IT shop u Tehnomaniji ima sjajne modele uz koje ćeš moći da se zabaviš ili obaviš neodložan posao, gde god da si. 

Bilo da voliš da si u pokretu i da svoj posao ili zabavu poneseš sa sobom ili ti je draže da imaš određeni kutak u kom stvaraš, pronađi idealan računar, kablove, monitor i prateću opremu koja će ti omogućiti veću efikasnost, produktivnost, ali i veću motivaciju i zabavu. 

Avanture i izazovi čekaju vas u našem nizu fantastičnih konzola za igru, nudeći vam najnovije modele u modernom igranju igara. PS4 konzola vodi vas na neverovatan put kroz nove igračke svetove u spektakularnom 4K Ultra HD kvalitetu. Istražite opuštene urbane sredine, ogromne galaktičke pejzaže i fantastične istorijske postavke - sve oživljene epskim realističnim detaljima. Emitujte svoje igranje uživo i direktno u svet, sve zajedno sa ličnim komentarom, ili učinite svoje epske trenutke u omiljenoj igri besmrtnim i strimujte to sve u punoj HD rezoluciji.

PS4 je savršen način da poboljšate svoje igračko iskustvo i obogatite svoju zabavu kao nikada ranije. XBox 360 je jedna od najpopularnijih konzola za igre svih vremena, koja je doprinela popularizaciji online gejminga, donoseći nam klasične igre koje su do sada dostigle status kultnih, kao što su Halo 3, Gears of War i Mass Effect. Iskusite igranje franšiza igara kroz generacije i uživajte u naslovima koje posedujete i volite. XBox 360 poseduje jedan od najdužih životnih vekova posmatrano u odnosu na ostale konzole i Microsoft je još uvek podržava više od 10 godina kasnije.

Tehnomanija IT shop & Gaming ti nudi veliki izbor koji ti omogućava da odabereš odlične uređaje za sebe ili svoju porodicu koji će odgovoriti na sve vaše zahteve. Kombinuj računar određenih performansi sa odgovarajućim monitorom, mišem i tastaturom, poveži sve pouzdanim kablovima i na miru uživaj u radu ili zabavi. 

Dostupni su ti i praktični skeneri, štampači, mrežna oprema, oprema za računare i sve ostalo što će ti omogućiti jednostavno povezivanje i neometan rad ili zabavu na računaru.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana