Tehnomanija

Hurom Sokovnik H-AA-BBE17 - 150 W

loader
Model HUROM H-AA-BBE17
Snaga 150W
Brzina motora 43 rpm (obrtaja u minutu)
Zapremina posude za sok 500ml
Nizak nivo buke i vibracije , AC motor
Jednostavan za upotrebu, montažu i rastavljanje radi održavanja
Dužina kabla 1.4m
Veliki otvor za voće U paketu sa proizvodom dolaze sledeći delovi :
Fino sito,grubo sito, sito za sladoled, sušač za delove, poklopac posude za sok ,posuda za sok, posuda za pulpu, potiskivač, četkice za čišćenje, knjiga recepata, uputstvo za upotrebu,svrdlo
Ostalo Serija Classic predstavlja skup sokovnika za sporo ceđenje koju mnogi vole zbog savršenog dizajna,performansi i efikasnosti prilikom ceđenja ukusnih sokova . Nakon mnogih istraživanja kako najjednostavnije ukus prirode smestiti u čašu hranljivog soka, Hurom je odlučio da brzinu sokovnika smanji za pola, to jest sa 80rpm na 43rpm. Dvosmerno svrdlo ima mogućnost da istisne i poslednju kap soka iz sastojka, efikasno čuvajući korisne enzime i hranljive materije iz vlakana. Komora za ceđenje kod Serije Classic izrađena je od plastike Tritan (bez BPA). Fino sito zadržava tečnost i čvrste komponente soka potpuno odvojene unutar sokovnika, što omogućava ceđenje soka bez pulpe.Uz dodatak od 4 četke za mešanje soka koje istovremeno rade ,čvrste i tečne komponente soka se temeljno mešaju unutar sita i komore, i na taj način omogućavaju jednostavno propuštanje soka iz aparata.
4 četke za mešanje soka
Dva tipa sita : fino i grubo
Kućište od ABS materijala
Boja crna
Dimenzije (ŠxVxD) 223 x 179.7 x 407.4 mm
Težina 4.8 kg
Naručivanje telefonom
(011) 3-713-713

* Tehnomanija doo nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

** Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.