MINUTI SU ŽUTI, POŽURI I KUPI! Žuta minuta traje do 16.6.

d h m s

Zamrzivači

Pogledaj kao Grid List

rezultati 24-46 od 46

Set Ascending Direction
Page
po strani

Tražiš novi zamrzivač? U Tehnomaniji te očekuje veliki izbor različitih vrsta zamrzivača, modeli različitih kapaciteta i brendova – Beko, Gorenje, Bosch ili neki drugi, izbor je samo tvoj.

Horizontalni, vertikalni i ugradni zamrzivači su tu da pronađeš pravo rešenje za svoj dom i opremiš se uređajem koji će idealno odgovarati tvojim potrebama kada je u pitanju čuvanje hrane i namirnica na adekvatan način.

Kako da odabereš odgovarajući zamrzivač?

Pre nego što kreneš u kupovinu, važno je da obratiš pažnju na nekoliko kriterijuma koji mogu biti važni pri odabiru:

  • Vrsta zamrzivača
  • Kapacitet zamrzivača
  • Tehnologija hlađenja
  • Energetski razred
  • Dimenzije odabranog modela

Pored navedenih, nekima mogu biti važne i karakteristika poput boje i dodatnih funkcionalnosti koje mogu imati ovi uređaji. Takođe, kada su u pitanju ovi proizvodi, nekima mogu biti važne i karakteristike poput klimatskog razreda, mogućnost brzog zamrzavanja, tihi rad i slično.

Dostupni su modeli u različitim veličinama, različitog kapaciteta zamrzavanja i sa raznovrsnim karakteristikama, tako da imaš puno izbora. Ako izabereš neki od energetski efikasnih modela, to će doprineti uštedi električne energije - pročitaj više na našem blogu o energetskim nalepnicama i efikasnosti uređaja.

Vertikalni zamrzivači su sjajno rešenje za sve one kojima je potrebno da u kuhinji imaju uređaj koji neće zauzeti previše prostora, a koji će obezbediti dovoljno mesta za skladištenje namirnica.

Horizontalni zamrzivači mogu vam dati dodatni prostor koji vam je uvek potreban za čuvanje hrane – zbog svojih dimenzija zauzimaju nešto više prostora.

Ugradni zamrzivači, za razliku od modela koji je samostojeći, jeste to da je savršen način da tvoja kuhinja bude maksimalno funkcionalna, ali i estetski lepa. Ovaj tip zamrzivača se ugrađuje u kuhinjske elemente, te je i prostor maksimalno iskorišćen, što je posebno zgodno kod malih kuhinja.

Jednostavan način da proceniš koji je najbolji model za tvoje potrebe jeste da proveriš specifikacije, dimenzije odabranog modela kao što su širina, dubina, kao i druge funkcionalnosti koje ti mogu biti značajne. Da odabir bude još lakši, saznaj sve detalje u našem vodiču za kupovinu zamrzivača.

Bilo da ti je potreban horizontalni zamrzivač ili bi ti odgovarao neki drugi tip ovog uređaja, pogledaj našu ponudu i pronađi savršeni model za svoj dom.

© Tehnomanija 2024. Sva prava zadržana