Kuhinja Marles - Optimal


Privlačna dostupnost

Jednostavnost u lepoti, funkcionalnost u ideji, dostupnost u ceni. Takve su odlike grupe kuhinja Optimal. Izrađene su tako da ih mogu sastaviti čak i kućni majstori, zato su posebno zanimljive za one koji žele brza rešenja i koji veruju vlastitim sposobnostima. Kuhinje Optimal s izvrsnim kombinacijom cene i kvaliteta! 

Tajda
Otvorite vrata prirodi da svojim živim bojama i opojnim mirisima uđe u vašu kuhinju. S kombinacijom izgleda trešnjinog drveta i nežne pastelne boje prostor ispuni toplinom i razigranošću.
 

Kaja
Na zaobljena vrata s izgledom bukovog drveta pogled zavode detalji sa staklom, s izgledom kamena, sa sjajem aluminijuma ili slikovitošću mozaika. Preplitanje toplog i hladnog!
 

Jona
Sećanja na prirodu svakome može dočarati izbor prave površine u kuhinji. Struktura beljenog hrasta i moderni materijali omogućavaju istovremeni utisak klasike i raskoš upotrebljivosti.
 

Linea belo-plava
Uvek željenom belinom prostora, čuva svoju svežinu. Naglascima u bojama, dobija prizvuk različitosti. Slagalica omogućava pravu meru elegancije i zaigranosti. Po želji!
 
Linea kajsija-vanila
Sunčane nijanse kajsije druže se s pastelnom suzdržanošću vanile. Dvostruki kolorit kuhinje Linea omogućava komad nove drskosti.
 
Pija
U svetlosti belih breza i moderne svetlo sive svaki se prostor čini većim. Uzorak na staklu i sjajnim drškama obogaćuje svakodnevicu živahnijim ritmovima.
 

Ivana
Vreme je saveznik promenjivosti. S promišljenim kuhinjskim setom kojeg zajedno s aparatima lako možete dovesti i sastaviti, od svakog prostora možete stvoriti dom. S kuhinjom!